Data: 12/04/1926

Font: La veu de Catalunya

Autor: J. Castell

(Camp de la UE de Sans)

Tot i jugar gairebé el segon complet, la U. E de Sant Andreu ha estat dominada i fins vençuda per l'entusiasme i per la tècnica juvenivola dels reserves sansenes. Si algun jugador no ha donat el resultat esperat, no era pas del segon, puix Peidró, a la primera primer, i Balasch, en moltes de les jugades, semblava que fossin ells els reservistes, Peidró, fent de mig centre, durant la primera part, semblava que no jugués. Cal dir, però que Soler, el mig centre de Sant Andreu, també ha fet un partit força defectuós. Tots els altres, tant els de l'un bàndol, com els de l'altre, jugaren amb tant d'entusiasme que semblava un partit de campionat.
Sota les ordres de Sampere, els egips s'alinearen en aquesta forma:
U. E. de Sants: Pedret, Soligó, Balasch, Abad, Peidró, Moliné II. Puig, Basoli, Llorca, Marrajas i Fandós.
U E de Sant Andren: Naspleda, Guixé I, Sallarès, Pasqual, Soler, Sales, Bau, Guixé II, Gran, Arenas i Comas.
A la primera part, la manca deix en l'equip del Sans, ha fet que la U. E. de Sant Andreu dominés potser un xic més: però Pedret ha tingut una magnifica tarda. Ha parat pilotes dificilissimes; en canvi, el gol primer que li han fet, potser ha estat un xic suat. El porter del Sant Andreu, també ha estat força bé. El primer gol de la tarda l'ha fet el davanter centre reservista sansenc, Llorca, fruit d'una bonica combinació de la davantera i els mitjos ales. Immediatament, però els de Sant Andreu per obra d'Arenas, han aconsergit l'empat.
En la segona part, Peidró s'ha possessionat ben bé del seu càrrec de mig centre, i la davantera sansenca, ha dominat llargues estones i ha aconseguit també, per obra de Llorca. dos gols. La UE de Sant Andreu, n'ha aconseguit un altre, obra de Guixé. I amb el resultat de 3 a 2, favorable al qui podríem dir-ne equip reserva del Sans, ha finit aquest bonic partit, deslluït, però, per una bona ruixada que ha caigut ahans de comentar la segona part i durant bona estona d'aquesta.
Durant tot el partit s'han tirat sis corners per banda.
L'àrbire, si bé ho era Sampere, Deu n'hi do.