L'EUROPA ES BATUT PEL SANS PER 4 A 2

Data: 16/03/1926

Font: La Publicitat

Autor:

Text:
L'EUROPA ES BATUT PEL SANS PER 4 A 2

Al camp de l'Europa es jugà aquest patit, que, com tots els que juguen aquests dos cercles, es va fer interessant de debò.
El Sans demostrá que si bé el seu joc no és tan vistós, és més persistent i no defalleix; no així l'Europa, el qual tingué moments emocionants per la bona intel·ligència que desplegaren les seves linies.
De totes maneres, cal convenir que un empat com a resultat definitiu d'aquest encontre creiem que hauria estat el més encertat, ja que pot dir-se que la victòria del Sans fou produïda per dues evidents fallides europeistes.
El primer gol el marca Gularons, d'un xut que Sanfeliu, en intentar refusar amb el cap, evità a Bordoy de salvar-lo. Cros, tot seguit, aconseguí l'empat, en una excel·lent avançada de tota la línia. El gol de desempat el marcà Martínez aprofitant una pilota que li lliurà Peidró. Un altre gol contra el seu equip marcà Serra en una mala jugada, la qual cosa valgué una momentània desmoralització del seu equip, que aprofita Peidró per marcar el quart per al Sans.
A la segona part l'Europa es veié privat de Cros i malgrat això juga amb molt d'entusiasme i donà una excellent impressió. En aquesta part només es marcà un gol, que fou obra de Pellicer.
Els equips eren:
Europa: Bordoy, Serra, Sanfeliu, Serra, Pelaó, Maurici, Pellicer, Armas, Cros (a la segona part Artizus), Cella i Alcázar.
U. E. de Sans: Pedret, Perelló, Balasch, Tonijoan, Gularons, Calvet, Rini, Martínez, Peidró, Monleón i Oliveres