SANS - TERRASSA

Data: 09/06/1926

Font: Xut!

Autor: TAUJÀ EL SABIO 

Text:
TERRASSA - SANS

Els jugadors novells, que són ben rebuts en un equip on no existeixen els boicots, tenen la virtut d'encomanar el seu entusiasme i donar vida a un conjunt que s'ensopia per moments. Diem això fixant-nos amb el «Terrassa». En Cadafalch i en Torrella, que no pugen quatre pams de terra, obliguen a trescar als que tenien la pretensió de fer una becaina sobre els llorers conquerits. El mateix Rediu, que ja començava a passar a la posteritat, s'ha revifat i torna a treure faves d'olla.
Tenint en compte anteriors actuacions del «Terrassa», era lògic pronosticar una victòria del «Sans». L'empat ha sorprès als entesos. Als que coneixen el que pot l'entusiasme en el desenrotllament d'un partit, no els ha sorprès.
En Sabater va tenir un dia d'aquells que tot són flors i violes i satisfacció interior. Quantes bimbes li xutaren amb la punible intenció d'aconseguir una encolomada, va deturar-les per diversos procediments, tan esgarrifosos com inversemblants. En Papell no va defallir un moment, i el reste de l'equip va jugar amb encert,
Del «Sans» es distingiren en Pedret, en Monleón i en Soligó.

TAUJÀ EL SABIO