El Torneig d'Històrics ja té el calendari de partits

Data: 12/07/2021 21:22

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
El Torneig d'Històrics ja té el calendari de partits

Cinc equips barcelonins participaran en l'edició del 2021

Carles Alcoyent Corominas | dimecres, 7 de juliol del 2021, a les 21.22

La 35a edició del Torneig d'Històrics es disputarà al Municipal del Guinardó del 2 al 8 d'agost del 2021. Després de no poder-se celebrar l'edició de l'any passat, els responsables del Martinenc agafen amb moltes ganes un campionat que tindrà la participació de 12 equips.

L'Històrics, una setmana de futbol

Com ja és tradicional, el format del torneig permetrà veure i viure als aficionats el futbol català durant una setmana de competició. El format del campionat és el mateix dels darrers anys. Cada dia, des del 2 al 5 d'agost, tres equips lluitaran en partits de 45 minuts per ser el millors de cadascun dels grups.

El primer de cada grup passarà a les semifinals, que es disputarà en partits de 90 minuts, el dissabte 7 d'agost. La final serà l'endemà, el diumenge 8 d'agost.

En la categoria masculina, hi participaran 12 equips, cinc dels quals (Sant Andreu, Sants, Horta, Júpiter i Martinenc) són de Barcelona. La resta del quadre el completen el Terrassa, campió actual del Torneig, el Cerdanyola, el Badalona, el Figueres, el Vilafranca, el Manresa i el Vilassar de Mar. En la femenina, els clubs que hi participaran seran el Martinenc, el Terrassa, el Cornellà i el Pallejà.

El quadre de l'Històrics femení

El cap de setmana del 4 i 5 de setembre es disputarà la sisena edició del torneig d'Històrics femení. Hi prendran part 4 equips: Terrassa, Pallejà, Cornellà i Martinenc.

Un cop efectuat el sorteig, el Martinenc disputarà una de les semifinals contra el Cornellà, mentre que l'altra plaça en la final se la jugaran el Terrassa contra el Pallejà.

El quadre de competició de l'Històrics

Grup 1 (dilluns, 2/08): Terrassa FC, UE Vilassar de Mar i FC Martinenc
Grup 2 (dimarts, 3/08): CF Badalona, UE Sants i UA Horta
Grup 3 (dimecres, 4/08): FC Vilafranca, UE Sant Andreu i CE Júpiter
Grup 4 (dijous, 5/08): Cerdanyola FC, CE Manresa i UE Figueres

En l'edició del 2021 dels Històrics es farà un homenatge a l'exjugador Santi Triguero; el representant de jugadors Antonio Baraza; l'exdirector de la Fundació Barcelona Olímpica, Juli Pernas i la jugadora Elena Sánchez.

El sorteig dels Històrics, íntegre