SANS - GRACIA

Data: 02/06/1926

Font: Xut!

Autor:

Text:
SANS - GRACIA

El «Sans» va guanyar al «Gràcia» per dos gols a un, però es mereixia més guanyar el «Gràcia» ja que va dominar més estona i les seves arrencades posaven la pell de gallina a tots els sansenses; però quan eren davant de porta, perquè l'un s'entrebancava o l'altre queia o al de més allà li entraven molt brut, és el cas que es varen perdre un grapat d'ocasions.
En Palau va fer una estirada de pronòstic. En Pedret no ho va fer gens malament. En Sastre va fer un gol del seus. En Gallart, si no fos que s'hi abonaven perquè el veien tan petit, hauria fet més feina. En Perelló, molt brut, i en Rini, si fa o no fa. L'Oliveres més dolent que mai, i en Martínez i en Peidró com sempre. Cortés, molta voluntat, però de pilota ben entregada ni una. En Carpio bastant bé i en Planas molt bé.
Però amb tot i això ens hauríem avorrit de valent a no ésser per l'arbitratge del senyor Aramburu. Aquest senyor, que una vegada va fer una demostració de com es pot fer un mal arbitratge i sortir-ne viu, diumenge es va passar la primera part passejant-se per un trosset d'ombra que hi havia a la vora de les grades i des d'allà va començar la seva demostració pràctica de com es pot lograr que el públic del «Sans» no s'esvaloti. En tota una part va tocar dues faltes contra el «Sans», no obstant i que en Perelló entrava com volia. A la segona part, es va decidir a córrer una miqueta més (només una miqueta), però el seu arbitratge fou tan imparcial com a la primera part i de mica en mica s'anava tornant més cafetera i a l'últim ja no afavoria a ningú, deixant passar penals i no castigant cap entrada bruta. A última hora va treure del camp a en Peidró i en Calatayud perquè es volien fer passar el fred (i això que la calor apretava que era un gust).
I ara, per acabar, protestem enèrgicament, de què el «Sans» no tingui la llotja de la premsa amb coberta, ja que si el sol continua tocant-hi de la manera de diumenge ens veurem obligats a quedar-nos a caseta i el dilluns a esperar el Mundo per poder fer la ressenya