Data: 24/11/2019 16:25

Font: Betevé

Autor: Roger Matamoros i Aparicio

Els de Tito Lossio s'han imposat per 3 a 0 amb dos gols de Josele

El Sants ha aconseguit la victòria a casa contra el Santfeliuenc per 3 a 0 en el partit de la catorzena jornada de la Tercera Divisió. Després de dues derrotes consecutives, els santsentcs tornen a guanyar a casa.

El Sants obra la llauna abans del descans

El partit entre el Sants i el Santfeliuenc ha començat igualat amb arribades per part de tots dos equips. Albert Sumarroca ha tingut la primera ocasió clara en un remat de cap que ha tret Jaime González. Precisament el jugador santsenc ha estat el més insistent, ha reclamat un possible penal i ha tingut una clara opció davant del porter del Santfeliuenc. L’equip d’Andrés González ho ha provat amb un llançament de falta i amb algun xut des de fora de l’àrea. Abans del descans Miguel ha fet el primer del Sants en una bona jugada de combinació.

Els de Tito Lossio tanquen el partit

A la segona part, el Santfeliuenc ha sortit amb molta intensitat i ha creat diverses ocasions. El Sants ha tancat el partit al minut 70, després d’una recuperació de pilota, Albert Sumarroca li ha passat a Josele, que amb un toc de qualitat ha fet el segon. El davanter santsenc no ha celebrat el gol pel seu passat al club del Baix Llobregat. El tercer del conjunt de Sants ha estat també de Josele amb un xut que no ha pogut aturar el porter Jaime. Tres punts pels de Tito Lossio que els permeten respirar una mica.