El Sants vol agafar aire contra el Santfeliuenc

Data: 21/11/2019 17:00

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
Els santsencs reben a l'Energia un equip dels anomenats de la seva Lliga

El Sants rebrà aquest diumenge ,24 de novembre, a les 12.15 la visita del Santfeliuenc a l’Energia. La intenció dels santsencs es tallar la ratxa de mals resultats davant un equip que lluita, ara mateix com els verd-i-blancs, per la salvació.

El Sants ha de millorar defensivament

Els de Tito Lossio necessiten sumar punts com sigui. Són penúltims a la classificació i la permanència, precisament, la marca el Santfeliuenc, que té quatre punts més que els barcelonins. El Sants encadena dues derrotes consecutives, però el pitjor és que dels últims 30 punts en joc només n’ha sumat tres. Un dels aspectes que ha de millorar urgentment l’equip és la solidesa defensiva. És el conjunt més golejat del grup cinquè de Tercera Divisió i en les dues últimes jornades ha encaixat quatre gols en cadascuna. Un triomf contra els del Baix Llobregat podria significar un punt d’inflexió.

Els del Baix Llobregat volen obrir forat respecte a les places de descens

El Santfeliuenc arribarà a l’Energia després de sumar dos empats de manera consecutiva. Dos punts que li han permès agafar una mica d’aire a la classificació i també moralment. Un altre resultat positiu dispararia les possibilitats de l’equip d’aconseguir la permanència.