Un derbi, Sants-Muntanyesa, per acabar la temporada

Data: 11/06/2021 11:43

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
Un derbi, Sants-Muntanyesa, per acabar la temporada

Pel que fa a la classificació, cap dels dos equips es juga res de res

Carles Molet | dijous, 10 de juny del 2021, a les 11.43

L'última jornada de Lliga a Tercera Divisió ens portarà un derbi. Aquest diumenge a les 18 h el Sants rebrà a l'Energia la visita del Muntanyesa. El partit el podrem seguir en directe a través d'aquesta mateixa pàgina web.

Donar una última alegria a l'afició

El Sants, després de la victòria al camp de la Pobla Mafumet, ja té assegurada la permanència un any més a Tercera Divisió, per tant, tot fa pensar que a l'Energia es viurà una jornada festiva. Els de Tito Lossio han acabat la temporada amb molt bona dinàmica i l'objectiu serà donar una alegria a l'afició. La falta de tensió competitiva pot fer que els jugadors es deixin anar i treguin el millor d'ells mateixos. El tècnic verd-i-blanc no podrà ni amb Gerard Batalla, sancionat per acumulació de targetes, ni amb Iván García, sancionat amb tres partits.

Acabar la temporada amb victòria

El Muntanyesa tampoc no es juga res de res pel que fa a la classificació. Els de Nou Barris ja fa setmanes que saben que la propera temporada jugaran a Primera Catalana. La intenció dels de Ramon Calderé serà tancar un any dolent de la millor manera possible, i, això passa, per aconseguir la victòria. Seria l'última del curs i serviria, com a mínim, per marxar de vacances amb millor gust de boca. El tècnic groc-i-negre no podrà comptar amb Santos, que està sancionat.