Montserrat Dot deixarà la presidència del Sants a final de temporada

Data: 09/06/2021 13:09

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
Montserrat Dot deixarà la presidència del Sants a final de temporada

La presidenta de l'entitat santsenca deixarà el càrrec després de gairebé quatre anys al capdavant

Carles Molet | dimecres, 9 de juny del 2021, a les 13.09

Montserrat Dot deixarà de ser la presidenta del Sants a final d'aquesta temporada. Ho ha fet oficial el mateix club en un comunicat a les xarxes socials. En aquest comunicat el Sants agraeix a Dot tota la feina feta, la dedicació i la gran estima que ha tingut i té pel club.

Un cop Dot deixi la presidència, el club convocarà eleccions i esperarà que hi hagi candidats. Durant aquest interval de temps el Sants estarà dirigit per una junta gestora.

Gairebé quatre anys al capdavant del Sants

Montserrat Dot va arribar a la presidència de la Unió Esportiva Sants el 15 de novembre del 2017 i es va convertir en la primera presidenta de l'entitat. Dot va substituir Vicenç Pérez Tudela. Per tant, gairebé quatre anys després Dot deixarà de ser la màxima mandatària del club verd-i-blanc. Ho fa deixant el primer equip a la Tercera Divisió.

Dot, quan va accedir a la presidència, tenia tres grans objectius. El primer era mantenir l'equip a la Tercera Divisió; el segon, començar a preparar els actes del centenari de l'entitat, que serà l'any 2022, i el tercer era veure construir el camp de la Magòria, on l'equip havia d'anar a jugar els partits.