Data: 24/05/2021

Font: U.E. Valls

Autor:

24, maig, 2021 | Actualitat

La Unió Esportiva Valls aguanta a 3a Divisió. A falta de tres jornades per acabar la fase de permanència, els homes de Joan Pallarès s'imposaven aquest diumenge, a casa, per 2 gols a 0 contra el Sants.

Al minut 3 de la primera part, el partit es complicava pels interessos blancs-i-vermell. Un penal dubtós assenyalat per l'àrbitre amenaçava una nova desfeta. No obstant, el porter Alejo encertava la direcció del llançament de Cala des dels onze metres amb una aturada majestuosa.

A partir d'aquest moment, els dos equips adormien el matx generant poques ocasions. Abans del descans, però, un xut de Jordi Prades des de la dreta de l'interior de l'àrea aconseguia superar Uri. Era l'1-0.

Al segon temps, el Sants mirava de reaccionar, però l'estructura defensiva de la UE Valls es mostrava molt concentrada.

El 2-0 arribaria al minut 89. Una passada rassa de Gerard Batista des de l'esquerra l'aprofitava el mateix Jordi Prades per empènyer-la a porteria buida.

Després d'aquesta victòria, els vallencs finalitzen la jornada en setena posició, amb 26 punts, a sis de la salvació.

Diumenge, a les cinc de la tarda, el conjunt vallenc visitarà el camp del Peralada, equip a qui només li queda sumar un punt per aconseguir la permanència