La UE Valls rep el Sants al Vilar sabent que pot perdre la categoria matemàticament aquesta jornada

Data: 21/05/2021 09:24

Font: El travesser

Autor: Francesc Fàbregas Gaya 

Text:
La UE Valls rep el Sants al Vilar sabent que pot perdre la categoria matemàticament aquesta jornada

Els vallencs volen acomiadar-se de la Tercera Divisió de la forma més digne possible i seguint competint

per Francesc Fàbregas Gaya

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 09:24h

Aquest cap de setmana és la primera jornada que la Unió Esportiva Valls pot certificar el descens de categoria i retornar a Primera Catalana. Els vallencs, que van caure a Figueres la jornada passada, tenen la salvació a vuit punts quan resten 12 en joc i si els de l'Alt Empordà treuen un millor resultat que els vallencs en el seu partit, els de l'Alt Camp perdrien la categoria.

A quatre jornades pel final, els de Joan Pallarès reben la visita de la UE Sants sabent que la situació és límit a la classificació i que al final de la jornada, el descens pot ser matemàtic. Les poques opcions a salvació implicaven guanyar a Figueres, i tot i fer un bon partit, oferir una bona imatge, i fer un millor partit que el Figueres, l'equip sortia derrotat i gairebé sentenciat.

A la prèvia del partit, Joan Pallarès, tècnic de la UE Valls explicava que "No volem pensar que podem descendir matemàticament aquest cap de setmana", i afirmava que l'equip se centra a seguir competint "com cada jornada".

Encara que el descens sigui matemàtic aquest cap de setmana, i quan faltarien encara 3 jornades més per la fi de la temporada, el tècnic ho té clar. "Mentre hi hagin partits per jugar competirem com el primer dia, independentment del resultat i de la classificació", explicava en la prèvia del partit davant del Sants, un equip que té encarada la permanència a la categoria després d'una bona fase de permanència.

"Hem fet mèrits per sumar més punts"
Pallarès confessava que sentia ràbia quan analitza el pas de l'equip aquests mesos a la categoria. "Penses i analitzes que si haguéssim estat més fins cara porteria estaríem a una altra situació. No és que no hàgim arribat a l'àrea sinó que no les endollem i és la tònica que ens ha passat tot l'any", i creu que l'equip, sobre el terreny de joc, ha fet mèrits de sumar "més punts dels que tenim".

"He pensat poc amb l'any vinent"
A un mes de la finalització de la temporada, el tècnic afirma que no ha pensat en el curs vinent. "Tenim ganes d'acabar els últims partits de lliga i deixar el nom del club com un equip que ha passat per la Tercera Divisió fent un bon joc, i sent un equip digne de la categoria", i ressalta que quan s'acabi la temporada "ens plantejarem que fem".