Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Els santsencs sumen tres punts importantíssims per aconsegir l'objectiu de la permanència

diumenge, 16 de maig del 2021, a les 21.07

El Sants ha guanyat l'Igualada per 4 a 1 i fa un pas important per aconseguir la salvació una temporada més. Els santsencs tenen un coixí de cinc punts respecte al descens quan en queden 12 per jugar. Davant els de l'Anoia Favio, que n'ha fet dos, Guillermo i Batalla han estat els golejadors.

Favio obre el marcador

L'Igualada ha dominat el tram inicial del partit. Els de l'Anoia han generat perill en una falta llançada per Gimeno, que ha aturat Uri. Però el Sants ha estat molt efectiu i en la primera que ha tingut ha marcat. Favio ha estat l'autor de l'1 a 0. A la primera part, poca cosa més a destacar. Una centrada de Rubi l'ha treta la defensa visitant. Els santsencs, bé defensivament, no han patit en aquesta primera part.

El Sants, superior

La segona part ha començat de la millor manera possible per als interessos de l'equip de Tito Lossio, ja que en el minut 57 Guillermo ha fet el 2 a 0. El partit es posava de cara per als santsencs, però un minut més tard l'Igualada ha retallat diferències. Sergio Álvarez ha signat el 2 a 1. Tornava l'emoció a l'Energia. El matx ha seguit trepidant i amb alternatives i en aquest joc ha estat el Sants qui n'ha tret més profit, ja que Batalla ha marcat el 3 a 1. L'enfrontament ha quedat decidit del tot quan Favio ha marcat el 4 a 1 quan faltaven quatre minuts per al final.