El Sants fa un pas endavant i gairebé condemna el Muntanyesa

Data: 09/05/2021 17:49

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

La victòria dels santsencs els fa creure en la salvació, en canvi, els de Nou Barris són virtualment equip de Primera Catalana

Carles Molet | diumenge, 9 de maig del 2021, a les 17.49

El derbi de Nou Barris entre el Muntanyesa i el Sants ha acabat amb victòria dels santsencs per 0 a 4. El triomf fa que els de Tito Lossio segueixin creient que la salvació és possible. En canvi, la derrota deixa virtualment els de Calderé com equip de Primera Catalana. Per salvar-se, els de Nou Barris haurien de guanyar els cinc partits que queden i el Santfeliuenc, perdre'ls tots. I a més, el Muntanyesa hauria de superar els del Baix Llobregat en el goal average general.

El Sants, de menys a més

La primera ocasió de perill ha arribat ben aviat, ja que en el minut quatre ha estat el jugador del Muntanyesa, Marc García, qui ha enviat la pilota al travesser després d'un llançament de falta. Els de Nou Barris han sortit molt intensos i al Sants li ha costat espolsar-se la pressió dels groc-i-negres. La primera aproximació dels santsencs ha arribat amb un xut de Guillermo, que l'ha enviat per sobre el travesser. Tot seguit ha estat Alex Calatrava qui ha xutat i Nil ha deixat la pilota solta dins l'àrea després de no poder blocar. Els de Tito Lossio, cap al quart d'hora, han començat a tenir el control i han arribat tres jugades de perill amb els mateixos protagonistes. Miguel ha posat a prova Nil, que ha evitat el gol i s'ha convertit en aquests minuts en el salvador de l'equip de Nou Barris. Els santsencs s'han trobat còmodes en aquests minuts sobre el camp, en canvi, la Monta no ha trobat la manera de tornar a dominar. El Sants cada cop era més a prop del gol i Alex Alba ha salvat sobre la línia el gol dues ocasions claríssimes dels santsencs. Els de Calderé estaven descol·locats i només a pilota aturada han tornat a generar perill. Dani Ruiz, a la sortida d'un córner, ha rematat per sobre el travesser. Finalment el marcador s'ha mogut en el minut 43 quan Fabio ha fet el 0 a 1. El Sants, que ha tingut més ocasions, al final ha obtingut el premi del gol.

El Muntanyesa sense reacció

La segona part ha començat de la millor manera possible pel Sants, ja que en el minut 49 Guillermo ha fet el 0 a 2. Amb el vent a favor, els santsencs han dominat, tot i que el Muntanyesa, conscient que la derrota els condemnava virtualment a Primera Catalana, ha buscat la reacció i retallar diferències. Ha estat Joan Verdú de falta qui ha posat a prova Antonell. El Sants no ha patit gaire. Quan ha pogut ha buscat la porteria groc-i-negre i Alex Alba ha salvat amb el pit el tercer. La tensió ha arribat a la gespa del Municipal de Nou Barris i el tècnic de la Monta, Ramon Calderé, ha estat expulsat per protestar a l'àrbitre. El Sants ha sentenciat el partit en el minut 88, quan Juli ha marcat el 0 a 3. I ja en temps de descompte ha arribat el quart. Alex Alba ha fet penal sobre Jordi López i s'ha encarregat de fer el definitiu 0 a 4.

"La temporada hi ha hagut coses estranyes"