Font: Betevé

Autor: Raúl Muñoz Hernández

Els santsencs s'han imposat a l'Energia al Banyoles
Raúl Muñoz Hernández | dilluns, 29 de març del 2021, a les 09.42

El Sants ha sumat tres punts importants davant el Banyoles. Els santsencs s'han imposat per 1 a 0. Jordi López ha estat l'autor del gol a l'inici del partit. Amb aquesta victòria els de Tito Lossio acaben la primera fase de la Lliga amb bones sensacions.

Jordi López marca el camí

Últim partit de la primera fase per al Sants, que ha sortit a totes. Al minut 6, centrada de Rubi, que remata de cap impecable Jordi López fent l'1 a 0. El gol ha començat a encarrilar el partit i ha donat certa tranquil·litat als santsencs. De fet, s?ha relaxat massa el Sants i gairebé rep un ensurt en una pilota que s'ha passejat per la frontal, que ha engaltat Sala i ha sortit fregant el travesser de la porteria d'Oriol.

El Sants ha estat uns minuts contra les cordes, el Banyoles ha tingut la més clara, una doble rematada de Toni primer i després Pime, neutralitzades amb molta efectivitat per Oriol. Els santsencs s'han posat les piles quan Rubi ha centrat una pilota que no ha trobat rematador i l'ha recollit Cala des de banda esquerra seguint la jugada i que, finalment, ha culminat amb un xut ras que ha marxat enganxat al pal llarg del porter.
Cala ho ha provat amb algun altre xut llunyà sense sort, ha estat el jugador més actiu dels barcelonins abans del descans. Una errada del porter Oriol, que ha cedit la pilota a un jugador del Banyoles, ha pogut costar l'empat altra vegada, però Oriol ha esmenat l'errada traient la pilota sota la línia.

Poques ocasions

A la segona meitat, el Sants ha intentat anar més a l'atac, però a mesura que passaven els minuts, el ritme de partit ha anat decaient. El Banyoles ha continuat pressionant però sense ocasions clares.

Calatrava ho ha provat des de la llarga distància en el 71, tot i que el xut, ben orientat, ha sortit desviat per poc. Ivan, que ha sortit a la segona meitat, també ha tingut una oportunitat que ha tret bé Bartrina. Ot ha tingut la darrera ocasió a centrada de Rubi en el temps afegit.

Ja no hi ha hagut temps per a més i el Sants ha guanyat per la mínima. Tres punts que el deixen amb un total de 24 al final de la primera fase de la lliga i amb la quarta victòria en les cinc darreres jornades.

Afrontem la segona fase amb 24 punts. L'objectiu eren els 26 punts, però estic molt content."