El Cerdanyola segueix endollat i derrota al Sants per 1 a 3

Data: 21/02/2021

Font: Cerdanyola FC

El Cerdanyola segueix amb la dinàmica guanyadora i ha superat per 1 a 3 al Sants amb gols de Servetti i doblet de Javi López.

Gran inici del Cerdanyola que als dos minuts de joc s'avança al marcador amb una rematada de Javi López que aprofita una assistència de Pitu després d?una centrada d?Aliaga. El Sants ha reaccionat molt tímidament al gol i no buscaria porteria fins el 12' amb un xut de Calatrava que sortia fora. I serien els de Toni Carrillo els qui es mostrarien letals amb el segon gol, obra de Servetti que aprofitava un servei de banda que no aconseguia rebutjar la defensa local, en el 20'. Amb el 0-2, el partit ha entrat en una fase amb intensitat però sense arribades, fins que al 25', a la sortida d'un córner servit per Miguel, Batalla retallava la distància a l?electrònic. En el tram final de la primera part, Erik Pérez amb un xut que ha blocat Manu Martín i Jonny amb un obús que Oriol enviava a córner han protagonitzat les ocasions més clares. Amb el 1-2 arribàvem al descans.

A la represa no ha baixat la intensitat però als dos equips els ha costat generar perill. Ruben, en el 56', xutava des de la frontal i Oriol atrapava. Més clara la tenia Eric Ruiz que obligava a Manu Martín a treure una gran mà. La resposta la donava Elhadji amb un tir que desviava el porter local. Fins que en el 71', Javi López signava el doblet aprofitant un refús d?Oriol en una rematada d?Elhadji. Un 1-3 que donava una nova victòria al conjunt verd que torna a assolir el liderat, empatat amb el Girona B amb 29 punts.

Fitxa tècnica
UE Sants: Oriol, Ruben, Batalla, Guillermo, Miguel, Eric Ruiz, Abdul, Erik Pérez (Thommy, 46'), Calatrava, Favio, Ot
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Aliaga (Pinto, 32'), Uri, Ruben, Pitu (Sosa, 81'), Javi López, Servetti (Elhadji, 65'), Kevin (Alex Prat, 81'), Jonny, Alberto
Gols: 0-1 Javi López, 2'; 0-2 Servetti, 20'; 1-2 Batalla, 25'; 1-3 Javi López, 71'
Àrbitre: Serrat Susi ha amonestat a Favio, Thommy Abdul i Calatrava pels locals i Javi López i Alberto pels visitants.