El primer equip buscarà recuperar el liderat davant el Sants

Data: 19/02/2021

Font: Cerdanyola FC

Autor:

Text:
El primer equip buscarà recuperar el liderat davant el Sants

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 21 de febrer, el Camp de Futbol de l'Energia per enfrontar-se a la UE Sants en el partit corresponent a la jornada 17 de Tercera Divisió. Els verds, segons amb 26 punts, i dos partits disputats menys que el líder, buscaran seguir amb la imbatibilitat lluny de Fontetes. Davant tindrà el conjunt entrenat Tito Lossio que arriba al duel cuer amb 11 punts, després d'encadenar dues derrotes consecutives. El partit començarà a les 17h i l'arbitrarà Pau Serrat Susi.

Toni Carrillo es mostra motivat de cara el duel davant el conjunt barceloní: ?Estem entrenant bé i amb ganes de tornar a competir. Sabem el context que estem vivint i que algunes setmanes ens pot tocar no jugar, però ja pensem en el partit de diumenge?. L'entrenador verd preveu un partit competit: ?Fora de casa tots els partits són complicats, i que el Sants estigui classificat a baix no vol dir res. Nosaltres no hem de pensar en el rival, sinó continuar amb la nostra línia i intensitat que tants bons resultats ens està donant. És un equip jove molt dinàmic que cada cop va a millor, ha canviat molt de la primera volta a la segona. I tot i que vingui de dues derrotes, a casa és un conjunt molt perillós, amb un camp on li tenen presa la mida?.

Respecte el fet que el Sants va jugar entre setmana al camp del Girona B, Carrillo no creu que sigui significatiu: "Al final no saps si tindrà influència, per tant no li donem importància. Tots estem preparats per jugar aquests partits entre setmana i competir al màxim nivell el diumenge".

A l'apartat de baixes trobem la de Nils Puchades per lesió.
SANTS, U.E. CERDANYOLA F.C.
17h | 21-2-2021