EUROPA - U. E. DE SANS

Data: 25/02/1925

Font: Xut!

Autor: Fra Granota 

Text:
EUROPA - U. E. DE SANS

Pum! Ja hi som. Hem arribat dintre un tanc, però hi hem arribat, que és el principal. Des del nostre enlairat punt de vista, el primer que veiem són les ganes dels directius «europeus» de què guanyi el «Sans» i les poques dels seus jugadors de deixar-se guanyar. Preveiem conflictes.
El «Sans» arrenca, en Feliu arriba a dues passes de la porta, xuta, i quan l'element europeista» començava a encomanar l'ànima a Déu, surt en Bordoy i despeja. Els sospirs de satisfacció fan tremolar la tribuna.
En Maurici, que va per feina, passa a en Pellicer, que arrenca, i la defensa «sansenca» tira a córner. La tira en Pelli mateix, i en Cros allarga el caparró i la fica a la xarxa... Un directiu de l'«Europa» s'indigna. «Això no és el tracte ! Jo faré una bestiesa l», diu amb posat teatral.
En Vela, que per cert ho fa bastant malament, es veu que és una espelma barata, fa tirar una falta de l'«Europa» contra els «sansencs», i una senyora li diu «pepa». L'espelma es crema i puja a les grades decidit a abonyegar-li el monyó. Intervé la guàrdia civil, i després de demostrar que el monyó no se li pot abonyegar perquè porta el cabell a la garçon, aconsegueix apagar l'espelma. Es millor així.
En Cros passa prop de la llotja presidencial, i aquell directiu de qui hem parlat, li diu :
-Cros, que nos pierdes!
En Cros no en fa cas, dóna la pilota a l'Olivella, aquest a en Cella i aquest es cuida de trencar el respecte a en Pedret per segona vegada.
I acabem la primera part.
Durant la segona, no hi ha res de notable, a no ésser les despejadas de l'Alcoriza, el gol d'en Monleón i la sessió de boxa entre en Bordoy i el del botiquí del «Sans», que acaba amb la consegüent ampliació del perímetre nasal del «sansenc».
I, no en parlem més? Deixem-ho córrer. Aquest partit ha mort la «Unió Esportiva de Sans) i no ens agrada parlar de coses fúnebres. El nostre condol a l'amic Borràs. Un altre any serà !

Ves què tal,
mira per on,
el club de Sans
no serà campeón !

FRA GRANOTA