Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Els santsencs veuen com els gironins solucionen el partit en 10 minuts

Carles Molet | Dijous, 18 de Febrer del 2021, a les 10.08

El Sants ha perdut clarament al camp del Girona B per 3 a 0. El partit ha quedat sentenciat a la primera part amb gols de Gonpi, Arnau i Priego. Els de Tito Lossio han intentat reaccionar en els segons 45 minuts, però han estat incapaços de marcar. El partit corresponia a la 14a jornada de Lliga i en el seu dia va ser ajornat per un positiu de covid-19 a l'equip barceloní.

El Girona B encarrila el partit

Els santsencs han sortit tenint més la pilota i així ha arribat la primera oportunitat dels blanc-i-verds. Ha estat Calatrava després d'una jugada individual, qui ha fet intervenir el porter gironí, Jona. Han anat passant els minuts i els locals s'han estirat i Antonell ha evitat el gol després d'un xut de Pachón. En el minut 21 però el porter santsenc no ha pogut fer res després d'un xut de Gonpi que ha fet l'1 a 0.

Amb el vent a favor el Girona B ha generat perill i al contraatac Arnau ha fet el 2 a 0. El partit es complicava pels jugadors de Tito Lossio. I més que s'ha complicat quan en el minut 31 Joel Priego ha fet el 3 a 0. En 10 minuts els gironins han encarrilat l'enfrontament. El tercer ha fet reaccionar el Sants que s'ha fet amb la pilota fins al descans, això sí, sense generar perill. Només un xut de falta de Calatrava a les mans de Jona.

El Sants ho prova sense sort

El tècnic santsenc Tito Lossio ha revolucionat l'equip a l'inici de la segona part buscant la remuntada i ha introduït fins a 4 canvis. Han entrat al terreny de joc Guillermo, Rubi, Eric Garcia i Ivan en el lloc de Domy, Thommy, Favio i Jordi. En els primers minuts cap dels dos equips s'ha fet amb el domini. El Sants ho ha intentat, però sense encert en la rematada. El Girona B ha aprofitat els espais que han deixat els barcelonins en defensa i al contraatac ha creat ocasions, però Antonell ha salvat el gol diverses vegades.

Calatrava ha estat el jugador més incisiu dels santsencs, però els seus xuts no han trobat el destí final del fons de la xarxa. Els minuts han anat passant i tot i que els de Tito Lossio han tingut més pilota que els gironins no ha acabat de trobar la fórmula per marcar cap gol.