Erik Pérez deixa el Muntanyesa i marxa al Sants

Data: 01/02/2021 20:55

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
Erik Pérez deixa el Muntanyesa i marxa al Sants

El jugador ha disputat vuit partits aquesta temporada a Tercera

Carles Alcoyent Corominas | Dilluns, 1 de Febrer del 2021, a les 20.55

Canvi d'equip, però no de ciutat. Erik Pérez deixa el Muntanyesa i fitxa pel Sants. El davanter aquesta temporada ha disputat vuit partits a Tercera Divisió, dels quals sis ha estat titular. No ha aconseguit marcar cap gol amb l'equip de Nou Barris.

De la Bombonera a l'Energia

La temporada passada Erik Pérez va arribar al Muntanyesa procedent del Viladecans. El davanter va signar una bona campanya, en què va jugar 22 partits dels 23 que es van disputar fins a l'aturada de la competició per la crisi del coronavirus. En aquesta vintena de partits va aconseguir quatre gols.

Aquesta temporada, el davanter, de 23 anys, no ha tingut tanta presència en l'equip de José Alcaraz. Ha disputat vuit partits a Tercera i també va jugar l'eliminatòria de Copa del Rei que els de Nou Barris van disputar contra el Cantolagua.

Ara, Erik marxa cap al camp de l'Energia amb la intenció de gaudir de més oportunitats amb el tècnic santsenc, Tito Lossio.

Arriba Erik i marxa Marcus

La incorporació d'Erik Pérez coincideix en el temps amb la marxa de Marc Martín Branigan, ?Marcus?. L'extrem esquerre deixa el club de Sants després de disputar nou partits i no haver aconseguit cap gol.