Sants - Sant Andreu: redreçar el rumb

Data: 23/01/2021

Font: U.E. Sant Andreu

Autor:

Text:
Sants - Sant Andreu: redreçar el rumb

Premsa 23 gener 2021

El Sant Andreu visita el Sants a l'Energia amb l'objectiu d'aconseguir la victòria i redreçar el rumb. És el primer partit dels tres que afrontaran els quadribarrats en una setmana.

La derrota de la setmana passada posa pressió al Sant Andreu, que afronta una setmana de tres partits com un repte per a recuperar les bones sensacions i el ritme de victòries amb què va iniciar la temporada. Sants, Figueres i Horta són les pròximes tres proves dels andreuencs.

El Sants arriba al derbi com a cuer, però amb la confiança d'haver guanyat els dos darrers partits, contra l'Horta i el Peralada. El conjunt santsenc necessita continuar sumant punts per a obtenir una classificació millor en la segona fase.

Azparren no podrà comptar amb Ton Alcover, que continua la seva recuperació. Albertito serà baixa mentre duri la seva recuperació després d'haver estat positiu en covid-19, i dilluns es reincorporarà als entrenaments. Per la seva banda, Oumar ja té l'alta mèdica.
UE SANTS ? UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 13 del Subgrup 'B' de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 24 de gener, a les 16:45h
Estadi: L'Energia
Àrbitre: Bernat Pedrol Vozmediano (del. Barcelona), assistit per Pauli Teruel Soler (Barcelona) i Brahim Ben Khay Ait Khayi
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu - UESA