El santsenc David Cura està fora de perill

Data: 11/01/2021

Font: Futbol Catalunya

Autor: Manuel Segura Martínez 

Text:
El santsenc David Cura està fora de perill

Publicat 11 de gener de 2021 | per Manuel Segura Martinez

El santsenc David Cura, que aquest diumenge va haver de ser retirat del camp de Banyoles per un cop amb un contrari, està fora de perill, ja es troba a casa seva i aviat Tito Lossio podrà comptar amb els seus serveis

Va ser el gran esglai de la matinal al Miquel Coromina de Banyoles. Un xoc amb un rival va deixar 'fora de combat' al santnsec David Cura i va haver de ser substituït pel seu company Gerard Batalla (44?). Traslladat a un hospital de la zona, se li va practicar un escàner i ja està en el seu domicili.

Ho confirma a Futbolcatalunya el seu tècnic Tito Lossio. "No va arribar a perdre el coneixement, no veia molt bé, però ja està tot bé. Va ser un salt i va donar cap amb cap amb el rival. Ara ha de descansar i aviat tornarà amb nosaltres".

David, per la seva part, s'ha limitat a realitzar un únic comentari a través de les xarxes socials. El millor és que ja es troba bé, sens dubte. Agrair l'esforç i l'atenció, com no podia ser d'una altra manera, del CE Banyoles en tot moment.

TITO LOSSIO NO TIRA LA TOVALLOLA

Tito Lossio, tècnic de la UE Sants, creu que "són partits en els que el rival li ho creï, es veu millor i millor i al final gana". També es podría dir 'por aguanyar' i axió diu l'entrenador blanc i verd. "Hi ha moments en els quals es necessita tenir més experiència i als xavals sembla que els crema la pilota a vegades. Ja l'aniran agafant"

La veritat és que va marcar Ot, de penal, i "ens quedem dient 'i ara?' Tot això ensenya i la nostra realitat la coneixem i sabem fins on podem arribar. Són xavals joves que han de continuar creixent".

En resum: "cal saber el que tens i fer un pas més cada dia i les coses sortiran. Dues vegades hem anat per davant en el marcador i ens van remuntar, això cal aprendre"

Tito recorda que "ningú ens ha pintat la cara, ara com ara, es competeix sempre, però?és qüestió d'aprendre"