Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas  David Ferrús

Un altra derrota, dolorosa, del Sants. El Banyoles ha remuntat en sis minuts
Carles Alcoyent Corominas | David Ferrús | Diumenge, 10 de Gener del 2021, a les 14.07

El Sants ha perdut a Banyoles d'una manera de les que fan mal. Els santsencs, que guanyaven per 0 a 1 a l'últim minut de partit, han vist com els del Pla de l'Estany han capgirat el marcador en sis minuts. Ot ha avançat el Sants, de penal. Però els gols de Venzal i Sala han significat una altra derrota del conjunt de Tito Lossio que només ha empatat dos partits aquesta temporada.
Poques ocasions a la primera part

Els primers minuts de partit han estat força ensopits. Cap dels dos equips arriscava i és que era evident tot el que es jugaven el Banyoles i el Sants. Els gironins només tenien quatre punts i els santsencs, dos. A la mitja hora de partit, el Banyoles ha fet un pas endavant i ha començat a arribar amb cert perill a la porteria d'Oriol Antonell. Al minut 39, els jugadors del Sants han reclamat un penal per unes mans dins l'àrea dels banyolins després d'un xut d'Ot Serrano.

Poc abans del descans, David Cura ha hagut de deixar el terreny de joc després d'haver xocat amb el cap amb el jugador del Banyoles Pime en una pilota dividida. A l'últim segon del primer temps, Calatrava ha fet el primer xut amb cert perill per part del Sants.

Gol del Sants i remuntada del Banyoles

La segona part ha començat més animada. El Sants ha estat el primer a tenir una ocasió. Markus, al minut 51, ha posat a prova Bartrina amb un xut ajustat al pal. Poc després ha estat Pime qui ha pogut marcar, però el rebuig en pròpia porteria d'Eric l'ha pogut desviar Antonell.

El Banyoles ha buscat el gol amb un pèl més d'insistència en el primer tram de la segona part. Moha i Roura han tingut un parell d'oportunitats sense gaire perill. En canvi, el Sants ha estat el primer a marcar. Al quart d'hora del segon temps, Ot ha estat tombat per Ferru fora de l'àrea però l'àrbitre ha senyalat pena màxima. El mateix jugador ha estat l'encarregat de xutar el penal i marcar el 0 a 1. Era el primer penal que li han xiulat als de Tito Lossio a favor aquesta temporada.

Al minut 80, els jugadors del Banyoles han reclamat un penal per mans de Guillermo dins l'àrea però l'àrbitre no ho ha considerat així. A les acaballes del partit, Antonell ha rebutjat un bon cop de cap d'Eric Pimentel.

Els banyolins han buscat el gol de l'empat a la desesperada. I l'han trobat. A l'últim minut del partit i quan el Sants jugava amb 10 per lesió de Juli, els locals han marcat amb una rematada de cap de Venzal. El gol ha deixat tocat el Sants i Momo ha estat a punt de marcar, però Antonell, providencial, ha desviat a córner. Però quan no ha pogut fer res ha estat al minut 96. Sala ha aconseguit marcar i fer que els tres punts es quedin al Miquel Coromina.