Español - U.E. de Sans

Data: 20/02/1924

Font: Xut!

Autor: Margot 

Text:
Español - U.E. de Sans

Español - U. E. de Sans
Els aficionats a futbol són com els bolets ; quan plou surten amb més delit que mai i es fumen del temps i de la tramontana.
En Zamora, el coloso de Rodas, l'amo del «Buick», va acreditar la marca, no la de l'automòbil, sinó la pròpia, la incompatible.
En Pedret, ajudat pels pals i per tota mena de sortilegios, lliurà la porta de tota pilota mal intencionada i llevat de la que li envià en Llauger amb una potència 40 H.P., no sofrí altre disgust.
La defensa de l'«Español» amb un Amadeo que ja quasibé mereix la jubilació, i un Montesinos que és una ombra del que es menjava les criatures de viu en viu, va passar ratets dolents.
Els mitjos foren lo més encertat, car en Sanahuja, en Trabal i en Caicedo, ni un sol moment es desencoratjaren veient pifiar a la davantera i sempre repartiren joc eficaçment, entenent-se a les mil meravelles.
En Calvet del «Sans», si no s'arriba a empipar amb aquella pilota que li tragué dels peus en Zamora, hauria fet un gran partit. Però es va ressentir d'aquell moment, es quedà reflexiu i concentrat no acabant-s'ho d'empassar.
En Perelló, amb aquell posat de deixa'm encendre, salvà tota mena de situacions compromeses, fent de pare pedaç tantes vegades com pogué.
En Rojas i l'Oliveras amb les frontisses rovellades per la ditxosa humitat, no gambaren lo de costum.
En Feliu es tregué l'espina (es metàfora) del diumenge passat jugant com deu fer-ho un home que s'estimi i que tingui agalles, però sense descabellos,
En resum : un partit amb molta aigua, però gens aigualit.
I el públic, cridaner com sempre, exposant-se a que la «Federació» el desqualifiqui el dia menys pensat.

MARGOT
La joven trans-siberiana