UNIO ESPORTIVA DE SANS - ESPANYOL

Data: 18/02/1924

Font: La veu de Catalunya

Autor:

Text:
UNIO ESPORTIVA DE SANS - ESPANYOL

(Camp de la Unió)

Unió, 0; Espanyol, 1.

Decidida ja la sort del Campionat de Catalunya d'enguany, escàs interès desperten els partits que manquen celebrar; puix el que apassiona i engendra expectació és la lluita pel primer lloc, un cop aquest resta adjudicat, la clasificació restant es d'un ordre completament indiferent. Només la més o menys rivalitat entre els equips que es disputen els llocs secundaris pot oferir una relativa nota d'interès, i encara únicament entre els partidaris dels bàndols contendents.
Així, en bona amistat ho creiem almenys, l'Espanyol i la Unió Esportina de Sans, no era d'esperar que el partit de diumenge ens revelés cap cosa transcendental. Com és natural sortiren els dos equips disposats a triomfar; pero, en l'actuació no hi portaren aquella ardidesa que s'empra en les batalles decisives. L'Espanyol feu millor partit que el seu contrincant, el qual estigue menys compenetrat i precís que altres vegades.
En el primer temps dominaren del tot els realistes. En Llauger, el qual repetides vegades intenta perforar el marc sansanc, ho aconseguí finalment d'un xut magnific a l'angle, de la categoria dels imparables.
La Unió, malgrat veure's dominat, feu algunes perilloses incursions en terreny contrari, però no estigué sortos en els moments decisius, malgrat que alguns d'aquests eren claríssims per a traduir-los en resultats pràctics.
En el segon temps, la pluja posà el terreny impossible, i encara que els unionistes aconseguiren imposar-se, tantes quantes vegades arribaren al marc espanyolista es trobaren amb la magia d'en Zamora, qui frustra d'una manera estupenda tots els intents de traspassar la seva xarxa
Arbitre encertadament en Rossell i els equips s'alinearen així:
Sans: Pedret, Perelló, Balasch, Rojas, Badal, Calvet, Lage, Tonijuan, Feliu, Soligó i Oliveres.
Epanyol: Zamora, Puig, Montesinos, Trabal, Sanahuja, Caicedo, Olariaga, Lakatos, Llauger, Mauri i Juanico.