El Sants segueix a la recerca de la primera victòria

Data: 04/12/2020 14:06

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Els santsencs visiten el camp del Vilassar, que tampoc no ha guanyat cap partit aquesta Lliga

Carles Molet | Divendres, 4 de Desembre del 2020, a les 14.06

El Sants visitarà aquest diumenge, a les 12 h, el camp del Vilassar. Els santsencs buscaran la seva primera victòria en el campionat de Lliga, davant un equip, els maresmencs, que tampoc no han sumat cap triomf després de set jornades.

Millorar de cara a porteria

Els de Tito Lossio, que venen d'empatar a 0 contra el Girona B en partit ajornat de la tercera jornada de Lliga, segueixen a la recerca de guanyar el primer partit de la temporada oficial. La gran mancança dels verd-i-blancs és l'encert de cara a porteria. L'equip genera joc i ocasions, però falla en la rematada final. Són, conjuntament amb el Vilassar, l'equip menys anotador del campionat amb només tres gols marcats en set partits. Defensivament, els santsencs han millorat els últims partits. Per exemple, en les dues darreres jornades només han encaixat un gol, contra el Figueres, i en l'últim partit contra el filial del Girona van mantenir per primera vegada aquesta temporada la porteria a 0, per tant, sembla que cada cop està més a prop la primera victòria a la Lliga.

El Vilassar, com el Sants, vol la primera victòria

El Vilassar, que va descansar l'última jornada de Lliga, arriba al partit d?aquest diumenge després d'haver encadenat tres empats consecutius, que el fan ser penúltim a la classifiació, just per sobre del Sants, que té dos punts. La curiositat dels tres empats és que tots són amb el mateix marcador, 1 a 1. Els del Maresme tenen la mateixa mancança ofensiva que els verd-i-blancs, només han marcat tres gols, fet que empobreix les possibilitats de victòria. Per tant, duel de necessitats al Municipal Xevi Ramon, els dos equips busquen estrenar el seu casiller de victòries.