Un '14' i dos 'Plens al 15'

Data: 14/03/2010 17:17

Font: El blog de la previa

Autor: La prèvia 

Text:
Un "14" i dos "Plens al 15"
FC Vilafranca 1 - UE Sants 0
Com s'entén això? Doncs ben senzill. Amb el triomf d'avui, el Vilafranca ha establert un nou registre a la història del club pel que fa a victòries consecutives a casa (14), continua acumulant jornades sense conèixer la derrota (ja en van 15) i ha sumat els 15 darrers punts en joc. Millors números, impossible!

El partit d'avui no ha estat gens fàcil ni dels millors que ha jugat l'equip (tot el contrari). Si he de ser sincer, diria que ni l'ha merescut vèncer ja que, per joc i domini, el Sants ha fet prou mèrits per a endur-se quelcom positiu de la nostra vila. Ara bé, en el futbol per guanyar s'ha de xutar a porta, i els barcelonins sí és veritat que l'han remenat molt (i bé) al mig del camp però a l'hora de concretar les ocasions... res de res.
I després la sort, és clar (la dels campions?). És molt diferent, a manca d'un quart d'hora, que t'empatin el partit com podria haver passat si Saperas no hagués aturat el penal xutat per Siles i que en els dos següents minuts el rival vegi com li expulsen dos jugadors (de forma clara) i ha d'acabar el partit amb 9 homes.
La setmana vinent, espera un partit igual de complicat o més davant un Masnou a l'alça (ha guanyat els 3 darrers partits) i que s'ha enganxat a la lluita per l'ascens a Tercera. A la primera volta, al Municipal, ens va agradar força i el seu camp és dels més difícils de 1a Catalana. Pero bé, i quin partit no és difícil en aquesta categoria?

Gran Reserva: Els companys d'Ismael han tingut el detall, en acabar el partit i al vestuari, de fer-li entrega d'un pastís on s'hi llegia "Ànims Isma" amb motiu del seu 22è aniversari (que és demà). Sens dubte, coses com aquesta alleugereixen el dolor i la tristor per la greu lesió al peroné que patí aquesta setmana.

Vi picat: Que per fi avui hagi fet acte de presència un membre del consistori municipal a la llotja del camp. Evidentment, és un fet destacable, però no pas que hagin esperat fins a la Jornada 27 (i perquè va líder l'equip...).