El Sants vol la primera victòria al camp del Cerdanyola

Data: 19/11/2020 14:06

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
El Sants vol la primera victòria al camp del Cerdanyola

Els santsencs van sumar el seu primer punt la jornada passada davant el Granollers

El Sants visitarà aquest diumenge a les 12 h el camp del Cerdanyola. Els santsencs intentaran sumar la seva primera victòria, després que la setmana passada aconseguissin el seu primer punt en l'empat a l'Energia davant el Granollers.

El Sants ha de millorar de cara a porteria

Els verd-i-blancs tenen una sortida complicada, però no renuncien a res abans de l'inici del partit. Els de Tito Lossio generen joc i ocasions, però no les concreten i ho acaben pagant. A més, aquest inici de campionat han deixat de jugar dos partits, contra el Girona B i la Fundació Grama, a causa de la covid-19. Els santsencs, penúltims del subgrup B, tenen un punt més que el Banyoles, cuer, però estan lluny dels 8 del Cerda. La poca efectivitat de cara a porteria està perjudicant molt el Sants. El tècnic aquest cap de setmana no podrà comptar amb Ot Serrano, que està sancionat.

El Cerdanyola ha marcat en tots els partits

El Cerdanyola després de quatre jornades, va descansar en la tercera, encara no ha perdut cap partit. Suma dues victòries i dos empats i se situa tercer a la classificació, just per darrere del Sant Andreu i del Girona B. Els del Vallès han marcat en els quatre partits que han disputat, però també és ben cert que ha rebut gols en totes les jornades. Per tant, davant d'això es preveu un partit animat i amb ocasions a les dues àrees. Un partit amb vocació ofensiva.