El Sants suma un punt davant el Granollers

Data: 15/11/2020 17:24

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Els barcelonins no han pogut sentenciar i el Granollers ho ha aprofitat per empatar

Els jugadors de Tito Lossio han empatat 2-2 amb el Granollers. L'equip barceloní suma els primers punts de la temporada. Guillermo Torres, davanter santsenc, ha anotat els dos gols dels locals abans del descans. A la segona part, Albert i Oriol Molins, de penal, han igualat el marcador.

Domini i control per part del Sants

El matx ha començat amb tots dos equips buscant el gol. El Sants i el Granollers han tingut ocasions, però no gaire clares. La pilota aturada ha estat l'arma principal dels barcelonins. Abdul, amb un gran llançament de banda, ha posat l'esfèric a l'àrea rival i Guillermo l'ha enviat al fons de la xarxa al minut 29. Cal destacar l'actuació d'Eric i Batalla, els centrals locals, que han aturat amb solvència la majoria d'arribades visitants. Al darrer minut de la primera meitat, el Granollers ha gaudit d'una bona acció que no ha aconseguit convertir en gol Pau Darbra. Tot seguit, Cala ha conduït un gran contracop que, de nou, Guillermo ha transformat en gol. El resultat a l'equador del matx era de 2-0.
La jornada de la Tercera Divisió

El Granollers ha igualat el matx

A la represa, el Granollers ha sortit amb l'obligació de fer gol. Pressió molt alta i pilotes a l'àrea per part dels visitants. El Sants s'ha vist obligat a defensar-se davant la passa endavant del rival. Pujol ha provat des de fora del àrea. Uri, el porter local, ha refusat, però el rebot ha caigut a Oriol Molins, que ha marcat a plaer. Pocs minuts després, el Sants ha comès un penal que han protestat molt els jugadors i entrenador locals. Albert ha aconseguit fer gol, tot i que Uri havia encertat el costat del llançament. Als darrers minuts, el Sants ha aconseguit aturar les ofensives del Granollers, però s'ha quedat amb 10 homes al terreny de joc per l'expulsió d'Ot, amb segona targeta groga. Era el darrer minut del partit i aquest empat deixa el Sants amb el seu primer punt de la temporada. El proper rival, com a visitant, serà el Cerdanyola.