U.E. DE SANTS 3 - VILAFRANCA FC 2

Data: 26/10/2009 23:59

Autor: Isa

El Sants ho torna a fer

Si fa dues setmanes molts eren els que donaven per mort l'equip de Pep Margui, fa ara una, alguns escèptics canviaven d'opinió després de la victòria al camp del Rubí. Aquest cap de setmana, el Sants ha dissipat els dubtes pel que fa a la seva capacitació, emportant-se els tres punts davant del que era el segon classificat del campionat en un partit en què el marcador es va capgirar en dues ocasions.
De nou, les coses van començar bé per l'equip blanc-i-verd. El primer avís, però, el va fer el Vilafranca, rival del que tothom sabia que no posaria les coses fàcils. Els homes de Puchi van arribar a la Bàscula i es van trobar amb un Sants que poc té a veure amb el de les primeres jornades, i tot i propiciar la primera ocasió de gol, la resposta dels de Margui va ser immediata, amb un xut de falta directe de Dani Acosta que quasi va sorprendre Saperas, porter visitant. Repetia l'11 titular que va portar a la victòria a Rubí, i la confiança en ells mateixos es veia en el camp.
L'afició reunida a la Bàscula no va haver d'esperar gaire per veure el primer gol. Era el minut 13 quan una jugada en equip posava per davant al Sants al marcador. Romario, que porta 4 gols en tres partits, enviava al fons de la xarxa una pilota que Carlitos li havia posat al segon pal. L'1 a 0 donava avantatge al Sants, però també va provocar una millora en el joc del Vilafranca, i una petita davallada en el joc dels locals. De totes maneres, el Vilafranca no va crear perill, i es va arribar al final de la primera part amb l'únic gol de Romario a favor.
En iniciar-se el segon acte del matx, el Vilafranca va trobar resposta. Al minut 12, Puchi, fill de l'entrenador, feia el gol de l'empat. Poc després, al minut 21, Vergés feia una falta al fil de l'àrea gran sobre Medina. Mentre que el central del Sants deia que l'havia fet fora, el col·legiat, David Congost, la va veure dins. Vergés va veure la groga i Puchi es va encarregar de llençar la pena màxima. Donava la volta al marcador el Vilafranca, que tampoc no imposava un gran joc als locals.
Va tornar, aleshores, la millor versió del Sants, i els suplents que havien entrat durant la segona part es van posar a la feina. Marc Sardà -per Carlitos-, Forzinetti -per Romario- i Edu -per Acosta- van utilitzar el seu físic per donar més joc a la davantera, i per recuperar pilotes al centre del camp. L'equip no va donar per perdut l'enfrontament, i l'actitud i el bon joc van tenir recompensa. Al minut 29 Forzinetti culminava una jugada amb tres rematades, la primera de Morales, que anava directament fora, va ser desviada per David, que va enviar l'esfèric al travesser, i finalment, el rebot, el va aprofitar Forzinetti per rematar de cap i col·locar de nou l'empat al marcador.
Després de tornar a empatar, la dinàmica de joc del Sants feia pensar que una victòria local era més probable que no pas la victòria del Vilafranca, que es dedicava més a enviar pilotes llargues de la defensa a la davantera. El centre del camp del Sants va ser més fort, i el joc de perill el posava l'equip blanc-i-verd.
A set minuts del final, David Haro rebia un penal. La falta de Sapera es va convertir en el tercer gol. La pena màxima la va transformar el central Rangel, que s'estrenava com a golejador amb la samarreta santsenca.
El Sants és ara 12è, amb 10 punts, i prepara ja la visita al camp del Santfeliuenc, un dels equips revel·lació en el que portem de temporada. Són novens, i tenen tres punts més que els de Margui.(Isa)