U.E. de Sants 2 - C.F. Peralada 3

Data: 07/02/2011 23:59

Partits com aquest, pocs tindrà la U.E.Sants per aconseguir esgarrapar algun punt contra els equips capdavanters de la classificació.

Tot i començar malament el partit pels interessos blanc-i-verds, amb un gol encaixat al minut 5 en la primera ocasió i xut que va fer el Peralada a porteria, l'equip local disposarà al seu favor de la jugada o del moment clau del partit: un penal, comés sobre Frank, suposarà l'expulsió del gironí Gerard i l'opció d'empatar el partit afrontant la resta del mateix amb un home menys. Però Marcos González, encarregat en llançar la pena màxima, no ho va aconseguir estavellant la pilota a la creueta de la porteria. A més, pràcticament a la jugada següent, un atac dels visitants, acabarà amb un autèntic golàs per tota l'escaire de Sergio Garcia des de fora de l'àrea situant el 0-2.
Quan semblava que s'arribaria així al descans, la U.E.Sants disposarà d'un altre penal i una oportunitat ara per escurçar distàncies, però aquest cop el capità Rangel, tampoc la aprofitarà llençant per sobre del travesser.

La Segona Part, sembla que els locals surten amb un altre caire, més animat, però una centrada des de la banda per part visitant, s'estavellarà a les mans d'Uri a dins de l'àrea, suposant penal de nou. En aquest cas, l'equip gironí no ho desaprofitarà col·locant un 0-3 que semblava ser la sentència del matx.
Però pocs instants més tard, al minut 55, Xavi Pascual marcarà amb un gran llançament de falta, esperonant una mica als locals, qui amb una sèrie de carrusel de canvis i amb un Peralada més preocupat per defensar que d'atacar, farà que domini la resta del partit.
L'esperança en una remuntada arribaria en un gol en pròpia porta dels visitants al minut 76, però l'experiència dels visitants i la falta d'encert en un parell d'accions dels locals, farà que el resultat resti com a 2-3.

Partit important el de la setmana vinent per tal d'aconseguir els 3 punts contra un dels equips de mitja taula com és: el C.D. Montcada.