Segona victòria i a mitja taula

Data: 25/10/2009 23:59

Font: Blog U.E. Sants

Autor: el3.org

El primer equip de la Unió Esportiva de Sants va véncer el Vilafranca, fins ara segon classificat de la Primera Divisió Catalana, i deixa aparcats alguns fantasmes i dubtes. Després de superar la setmana passada el Rubí, en el millor partit de la temporada, el Sants va tenir ahir el seu partit més efectiu i pràctic, en què en el darrer tram les complicacions van fer que l'equip de Margui hagués de tirar de ganes i actitud.
Les coses van començar bé per l'equip balnc-i-verd, que per fi va regalar una victòria a l'afició reunida a la Bàscula. Abans de passar el primer quart d'hora del matx, ja s'havia celebrat el primer gol a la grada. L'1 a 0 el feia el jugador que es perfila com a màxim golejador de l'equip. Romario rematava des del segon pal una pilota que havia col·locat Carlitos des de la banda esquerra. Quatre gols en tres partits porta ja l'ex jugador del Castelldefels. Però el canvi en el marcador va comportar un augment en el ritme del Vilafranca, mentre que el Sants va començar a tenir majors problemes per jugar la pilota. No obstant això, el Vilafranca tampoc no creava perill sobre la porteria de Ferran Pol, i es va arribar al descans amb el Sants per davant en el marcador.
La segona part, però, va començar amb un guió invers, i abans de passar un quart d'hora, els visitants havien empatat el partit amb un gol de Puchi, fill de l'entrenador. Per agreujar la situació, el col·legiat, David Congost, va concedir penal en una falta de Jordi Vergés sobre Medina, que molt probablement va ser fora de l'àrea gran del Sants. Puchi tornava a marcar i el Vilafranca capgirava el marcador. 1 a 2, però això sí, amb més de vint minuts per davant perquè el Sants pogués repondre.
Els canvis de Margui van funcionar i les ganes dels jugadors, confiats de què podien tornar a donar la volta al marcador, també. El centre del camp del Sants va ser més fort que el del Vilafranca, i en el darrer tram de partit el control va tornar a ser blanc-i-verd. Forzinetti va fer el segon en una jugada en què van participar Xavi Pascual, Morales i David, i encara quedava temps per buscar la victòria, que semblava més propera als locals que als visitants.
Efectivament, el Sants va acabar trobant l'oportunitat, i és que a set minuts del final, el porter del Vilafranca, Saperas, va fer penal sobre David. Rangel va aconseguir el primer gol amb la samarreta santsenca en transformar la pena màxima, i va donar la victòria a l'equip. Amb aquest triomf, que engega l'equip de més moral, sobretot per la categoria del rival, s'arriba a la desena posició amb 10 punts, tres menys que el següent rival dels de Margui, un molt conegut de la darrera temporada, el Santfeliuenc.