Sants: Yamandú (7), Fabregat (6) (Javivi 81'), Crivillés (7), Cura (7), Picolo (7), Gaudioso (7), Chicho (7) (Sumarroca 46') (7), Guille (6), Navarro (6), Cervantes (6) (Gala 72') i Borrull (6) (C. Álvaro 67') (6).

Martinenc: Barragán (7), Kilian (6) (Grimau 83'), Marc Martínez (7), Marc Esteve (7), Campos (6), Varese (6) (Lucho 67') (6), Miki (7), Antolínez (6) (Chechu 83'), Eric Blasco (6) (Adri Ruiz 61') (6), Roland (7) i Adri Feliu (6) (Jandro 72').

Àrbitre: Pedrol Vozmediano. TG: Fabregat/Roland, Marc Esteve, Varese i Grimau.

Gol: 1-0, Sumarroca (78').

Espectadors: 200 persones

El Sants comença la lliga amb victòria

Els blanc-i-verds es van quedar els tres punts del derbi davant el Martinenc en un partit molt igualat.

L'encontre va començar disputat, amb pressió per part dels dos equips, encara que sense crear jugades clares de perill.

A poc a poc el Martinenc va anar dominant el joc i guanyant terreny, però la bona actuació de Yamandú impedia que inauguraran el marcador. Per la seva banda els locals jugaven més al contraatac i amb pilotes llargues, però tampoc acabaven de definir les ocasions.

D'aquesta manera s'arribava al descans amb el resultat inicial.

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica que la primera, joc igualat i localitzat en el centre del camp, sense arribades per cap de les parts.
Però amb el pas dels minuts es va anar intensificant el joc, i en el 54 Miki ho intentava per als del Guinardó, amb una rematada molt col·locada des de la frontal que Yamandú va aconseguir atrapar.

Pocs minuts després el Sants va tenir una successió de remats i rebots a l'àrea, que van acabar amb la sortida de la pilota per sobre de la porteria.

Va seguir el repartiment del joc fins al minut 78, quan Sumarroca aconseguia anotar el 1-0, amb un xut ras i col·locat des de la frontal de la gran que entrava fregant el pal i agafava a Barragán desprevingut.

Tot i que el Martinenc va buscar l'empat fins a l'últim minut, van continuar les anades i vingudes que van caracteritzar tot el matx i aquest va finalitzar sense que es mogués més el marcador.

Tres punts per començar una nova lliga i anotar-se el primer derbi de la temporada.

D'aquesta manera el Sants comença la lliga en, una poc real, 5a posició, amb 3 punts, 1 gol a favor i 0 en contra.