El Sants rep una golejada al camp del Vilafranca

Data: 17/11/2019 14:06

Font: Betevé

Autor: Roger Matamoros i Aparicio

Els de Tito Lossio tornen a caure per el mateix resultat que l'anterior jornada (4-1)

La UE Sants ha perdut al camp del Vilafranca per golejada. Els homes entrenats per Tito Lossio han caigut per 4 gols a 1 i continuen cuers de la Tercera Divisió amb 9 punts. Aquesta és la segona golejada consecutiva que reben els santsencs.

El Vilafranca ha controlat el partit

L’equip d‘Iván Moreno ha començat el partit atacant amb intensitat i s’han avançat en el minut 7 amb un gol de Víctor Oribe. El Sants ha gaudit d’ocasions amb jugades de Miguel i Suma, però han acabat fora per poc. Al minut 18 ha tornat a marcar el Vilafranca amb un golàs de Sardà. Només un minut després, Oribe ha tornat a marcar un altre gol. Ha estat un cop molt dur per l’equip de Tito Lossio, ja que el partit ha quedat sentenciat en tant sols 20 minuts. Tot i que el Vilafranca ja portava 3 gols durant la primera part, ha seguit atacant. Tito Lossio ha decidit fer un doble canvi al minut 30 del partit. La defensa del Vilafranca ha estat impecable refusant una ocasió molt clara de gol del Sants.

Els del Penedès sentencien el partit

Els santsencs han fet un canvi de xip i han escurçat distàncies al minut 1 de la segona part amb una diana Miguel, que ha marcat el primer gol. En aquesta segona part tots dos equips han tingut un joc igualat. Al minut 60 han xiulat córner a favor dels locals i Illescas fa el quart gol del partit. Al minut 70, han xiulat una falta a favor dels del Penedès i Nacho ha parat una pilota de molt perill que anava a gol. Un minut després, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Sants i Toni Casamayor l’ha aturat. El col·legiat ha fet repetir el penal, però en aquest cas Fran ha enviat la pilota al cel. Als últims 20 minuts, el Sants no ha ocasionat jugades de perill i els del Vilafranca han seguit creant ocasions. Els jugadors d’Iván Moreno han intentat marcar el cinquè gol, però finalment el partit ha acabat amb un marcador de 4-1.