U.E. Sants 1
U.D. Vista Alegre 3
Camp de L'Energia (03/06/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 34)
El Sants ha acabat amb derrota la temporada 2011/2012. Tot i que ja sabíem que era complicat treure cap punt en les últimes quatre jornades, ja que habíem de jugar contra els quatre primers, sempre fa mal perdre per mèrits propis un partit.
La primera part ha estat blanquiverda. Tot i no dominar, el control del partit era santsenc, les úniques oportunitats clares sortien dels davanters del Sants. Així en el minut 35 Texeira marcaria el 1 a 0 després d'aprofitar un rebot d'un xut anterior seu.
La segona part incomprensiblement el Sants s'endarrerit. L'equip no es jugava res en aquesta última jornada, així que podíem arriscar, a part de que guanyàvem 1 a 0. El Vista Alegre s'apropava mes a la porteria de Carulla però sense punteria. En el 59 a la sortida d'un corner a favor del Sants, el Vista Alegre munta una contra i l'equip no baixa a defendre, així arriba l'empat. El segon també de una contra i amb la mala sort que un xut al pal, pica en Carulla i de rebot la pilota entra. Això ja era el minut 75, onze minuts mes tard una jugada embolicada dins de l'àrea blanquiverda acaba amb el 1 a 3. En aquesta segona part l'equip de Castelldefels ha sortit excessivament nerviós i dur, el que ha culminat amb la lesió de Texeira en el minut 65.
Tot i l'ansiada victòria del Vista Alegre no ha aconseguit el seu objectiu de superar al Jupiter, el qual en cap moment de la jornada ha vist perillar la seva segona posició que li dona plaça a tercera. Per la part d'abaix, Viladecans, Torreforta i Iberiana han guanyat els seus partits aconseguint consolidar la permanència. L'Igualada amb la seva victòria ha sortit de la plaça de descens on han quedat l'Almacelles i el Valls que jugarà la promoció.
La temporada 2011/2012 pel Sants no ha esta ni bona, ni dolenta. Gairebé ha guanyat (13) tants partits com partits ha perdut (14) i finalment ha quedat en l'onzena posició. Només a tres punts del descens, però si hagués sumat sis punts mes hagués estat entre els capdavanters. Ha estat la temporada en el que ha complert els 90 anys d'existència, en la que ha estrenat, de nou, un nou camp. La temporada vinent repetirem de nou a Primera Catalana.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Cristian, Vergés, Alberto, Rangel, Castillo, Edu Soler (Mario 77'), Fabregat (Robert 77'), Texeira (Alliaume 65'), Michael, Raúl Hernández.

U.D. Vista Alegre: Nito, Carmona, Víctor, Infante, Villa, Forcadell, Naoufal, Javier García (Jarabo 69'), Brinquis, Jonathan (Edu 57), Johnny.