La U.E.Sants aconsegueix la salvació matemàtica guanyant la U.E.Tarrega per 4 a 1

Data: 30/05/2011

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Marc García

30/05/2011

Victòria i objectiu complert. L’ensopegada del Blanes a casa permet als de Julià Garcia assegurar-se la permanència un any més a la Primera Catalana amb una merescuda i sorprenent per a molts victòria contra un dels equips capdavanters i amb opcions fins aquesta jornada de pujar de categoria.
El Sants va demostrar de les seves intencions quan en només minut i mig, es van treure dos córners a favor. I a on al minut 4 de partit, un altre servei de la cantonada, després d’un mal rebuig de la defensa visitant, ho va aprofitar Edu Soler per col•locar la pilota lluny de l’abast del porter lleidatà.
El Sants seguirà amb una actitud agressiva sobretot en la seva pressió en 3/4 de camp i inclús a la punta d’atac que farà dificultar molt la sortida dels jugadors del Tàrrega. Sorpresos amb aquesta sortida de l’equip blanc-i-verd, veuran com quan les coses s’anivellaren una mica, arribaria el temps de descans.
La segona meitat, començarà semblant a la primera, i en el minut 52 de partit, una pilota de Edu Alliaume a l’espai, serà recollida per Gala (que havia entrat substituint a Frank, sancionat amb targeta), per fer una assistència a Carlos Cano qui en segona instància aconseguiria el segon gol. Les coses es posaven immillorables per l’equip local. Però en una badada defensiva en una falta ben be al mig del camp, la defensa taparà el segon pal i la pilota anirà rasa al primer, a on el capità de l’equip de la capital del Urgell aprofitarà per escurçar distàncies superant Carulla pel pal curt.
A partir d’aquest gol, la tensió anirà en augment i el Tàrrega apretarà per tal de aconseguir quelcom positiu. Però a vegades això és assumir riscos, i en una errada de la defensa a prop de la divisòria, faria que Carlos Cano de nou se n’aprofités, recollís la pilota i enfilés l’àrea contrària per encarar l’u contra u amb el porter i definir amb molta sang freda com fan els autèntics golejadors.
Cap a les acaballes del partit ja, una jugada molt semblant a la del tercer gol, farà que el mateix Carlos Cano, aconseguís el seu ‘hat-trick’ particular de la tarda amb un altre gol en jugada personal i d’u contra u amb el porter que ho va resoldre driblant aquest cop i marcant a porteria buida.
Un 4-1 final, que molts dels aficionats no esperaven, i que el Sants va demostrar que en els partits a priori més complicats de la temporada, es transformen i deixen veure quin és el seu autèntic potencial.
Victòria que com dèiem deixa per sort en segon terme ja, el seu desplaçament a terres de l’Ebre per visitar el camp del Tortosa diumenge vinent.