Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Un gol d'Alberto en pròpia porta dona la victòria als graciencs

Carles Molet | diumenge, 1 de març del 2020, a les 18.57

L'Europa ha guanyat el derbi davant el Sants per la mínima. Un gol d'Alberto en pròpia porta a la segona part ha donat la victòria per 1 a 0 als graciencs. Amb el triomf els escapulats es mantenen quarts, en posicions de promoció d'ascens, en canvi, els santsencs veuen com es complica una mica més les aspiracions de mantenir la categoria.

Primera part sense gols

Els dos entrenadors han sorprès d'inici, ja que han introduït diversos canvis en els 11 titulars. Per exemple, el tècnic escapulat, David Vilajoana, ha deixat a la banqueta Àlex Cano i Éric López. Pel que fa a l'entrenador santsenc, Tito Lossio, ha fet un canvi de sistema. Ha passat a una defensa de tres jugadors amb dos carrilers i davant hi ha deixat Sergio Navarro acompanyat de Sumarroca, que torna de la lesió. Entre les variacions i el vent que bufava al Nou Sardenya la primera part ha passat sense pena ni glòria. Cap dels dos equips ha tingut el domini i les ocasions han brillat per la seva absència. A la mitja part 0 a 0.

Alberto en pròpia porta dona la victòria a l'Europa

A la segona part Vilajoana ha buscat sacsejar l'equip i ha col·locat Pastells de lateral, a la primera jugava al mig del camp, i ha donat entrada a Alfons Serra per Guillen, però el partit ha seguit aturat. El Sants, ben col·locat, ha impedit les intencions d'apropar-se de l'Europa. Tot i això, els graciencs han continuant buscant el gol. Jordi Cano ha tingut una primera ocasió, i en el minut 73 ha arribat el gol. Centrada de David Jiménez que amb mala sort Alberto s'introdueix en pròpia porta fent l'1 a 0. El Sants ha reaccionat i ha buscat l'empat. Sergio Navarro l'ha tingut, però la rematada ha sortit alta.