L'Olesa ha tornat a marcar a casa després d'un volta sense fer-ho

Font: (enllaç trencat)

Autor:

CF OLESA - SANTS

Jornada 22

El CF Olesa segueix sense saber el que és sumar a casa després de la derrota davant la UE Sants. Un Olesa que ha aconseguit empatar el partit i tot i que els visitants s'han quedat amb 10 homes ben d'hora, s'han endut els tres punts.
Els dos primers gols han arribat ben d'hora. El primer ha caigut del costat del Sants gràcies a una bona jugada per l'esquerra de Burch que ha acabat enviant certificant Peque enviant l'esfèrica al fons de la xarxa. Però només tres minuts més tard, remat de cap de Toni Hornos i a un metre de la línea de gol, Juanlu ha acabat d'empènyer la pilota per col·locar la Igualada a l'electrònic. I semblava que les coses se li posaven més de cara a l'Olesa quan el central visitant Javi López ha estat expulsat després que fer una clara falta a Juanlu quan encarava sol al porter Carulla. Amb empat a 1 ha acabat la primera part.
El Sants s'ha tornat a avançar ben d'hora a la represa. Novament Peque ha estat l'autor d'un gran gol, de vaselina superant al porter Alberto. Una jugada que no ha estat exempta de pol`mica després que la defensa olesana reclamés amargament un possible fora de joc del davanter. L'Olesa tot i la superioritat numèrica no ha tingut opcions d'empatar novament el partit. I això ho ha aprofitat el Sants per fer el tercer i definitiu gol després que Xavi Pascual transformés un penal comès per Carlos.
El CF Olesa visita la setmana vinent el camp del Torreforta.

FITXA TÈCNICA
CF Olesa 1
Alberto, Juanito, Roger (Milán min. 80), Zajara (Carlos min. 63), Hornos, Álex Gómez, Crístian, Jordi Plaza, Perea (Ferran min. 63), Mario i Juanlu.
Sants 3
Carulla, Fabregat, Javi López, Esteban, Vergés, Xavi Pascual, Peque (Mario min. 89), Edu Soler, Michael (Didac min. 83), Burch (Gala min. 88) i Hernández (Juste min. 70).
Gols: 0-1 Peque min. 10, 1-1 Juanlu min. 13, 1-2 Peque min. 50 i 1-3 Xavi Pascual min. 86.
Àrbitre: Rovira Campà.
Targetes: Carlos / Fabregat, Burch i Jai López (vermella directa).