C.F. Amposta 3 - U.E. de Sants 0 -Jorn. 22 Temp. 2012/2013

Data: 04/03/2013

L'equip de l'Ebre, acaba amb la ratxa de tres victòries consecutives del conjunt de Julià Garcia en aquesta segona volta del Campionat.

En una primera meitat on el Sants aguantarà a un conjunt local que anirà de menys a més, fins arribar al descans amb el resultat de 0-0. Els locals gaudiran del seu moment més dolç a tocar del quart d'hora de partit on podrà resoldre com a mínim amb el gol inaugural, després de dues molt clares ocasions de mà a mà amb el porter, però entre el desencert dels atacants i l'encert i la valentia de Chueca farà que la situació romangués igual que al començament.

A la represa, veurem ambdós equips més agressius, amb més dinamisme des del començament, amb un Sants que gaudirà de les seves millors arribades i ocasions, però l'experiència o astúcia dels locals, farà enxampar a en Gery rebent la segona amonestació, rebent una pilotada més a prop de la distància permesa al treure una falta. Per tant, possible punt d'inflexió en el matx, que es va confirmar quan encara refent-se del cop, Isaac, va sorprendre a tothom, aprofitant un rebuig des de la llarga distància per superar a Chueca per dalt.

A partir d'aquí, un partit trepidant, amb moltes anades i vingudes, però en canvi sense cap tipus de materialització de les jugades. L'Amposta amb més domini i fluïdesa en la elaboració de jugades volia el segon, i encarrilar el partit, però el Sants no li va posar les coses fàcils i a més, amenaçava volent sorprendre a les contres o en alguna jugada aïllada aconseguir l'empat.

En els darrers instants, l'esforç físic realitzats pels barcelonins amb un home menys començarà a notar-se, i l'Amposta cada vegada s'apropava més en aconseguir el segon. Fins que una jugada individual de Dani Fatsini al minut 88, serà resolta perfectament per l'extrem, aconseguint trencar definitivament el partit donant la victòria al seu equip.
Per arrodonir-ho, l'equip de l'Ebre mitjançant Gustavo, va posar la cirereta amb un magistral llançament de falta situada a tocar de la mitja lluna de l'àrea gran, ja a sobre del xiulet final.

Proper partit importantíssim contra la U.E.Valls. Un dels equips que habiten la zona de descens, i per tant, un d'aquells amb els quals s'ha d'aconseguir sumar-ne els tres punts.