U.D. Torredembarra 1 - U.E. de Sants 1 -Jorn. 15 Temp. 2012/2013

Data: 24/12/2012

Autor: Marc García

Punt aconseguit en el temps de descompte al camp del cuer, en un partit més complicat del que es podia haver pensat amb anterioritat.
Sobretot molt condicionat pel primer gol dels locals encaixat durant el primer minut només iniciar-se el partit pràcticament a la sortida d'un córner.
Això va fer, que l'equip de Tarragona accentués el seu joc directe i d'imprimir un ritme molt baix de joc, intentant produir moltes interrupcions o que la pilota estigués sempre a fora del terreny de joc o amb el mateix aturat.
Cosa que facilitaria que el joc s'embrutés i que les accions de tensió augmentessin, fins al punt que Martin rebrà un cop de colze davant de l'assistent, que aquest li farà saber a l'àrbitre i expulsarà al jugador local a tocar del temps de descans.
Per tant, la segona meitat, el Sants la encararà amb superioritat numèrica per intentar capgirar la situació. I la veritat és que l'equip jugarà molt millor tenint arribades constants però sense acabar de concretar en unes vegades o generar gaire sensació de perill en d'altres. Aquest fet, serà també gràcies en part a que el conjunt local renunciarà per complert fer-se amb el control de l'esfèrica, jugant al més pur estil italià 'catenaccio' intentant sorprendre en alguna contra i perdent temps en actiu degut també a que l'àrbitre principal deixarà atendre dins del terreny de joc als jugadors que prenien mal.
Situació que portarà a un temps de descompte inusual de 7-8 minuts.
Durant aquest passarà de tot. Amb el Sants bolcat per volgué fer l'empat, el Torredembarra pujarà línies i jugadors intentant fer el 2-0 i tancar el partit. El tindrà Jaume però Chueca ho evitaria enviant a córner. Poc després, el Sants aprofitant-se d'aquests espais, en la única vegada en el partit, Gery marxarà dels defensors creurà la pilota, i el capità local en l'afany de refusar la pilota la acabarà introduint a dins de la porteria, produint l'empat al minut 93.
Quedaven 5 minuts i amb l'equip barceloní pletòric i confiat, David Gala tindrà la opció de marca el gol de la victòria des de la frontal, però el seu xut sortirà centrat. No obstant, els locals també tindran dues oportunitats durant aquest temps de fer-se amb un segon gol, la darrera en un llançament de falta en el darrer instant.
Per tant, punt molt treballat que mai se sap si al final de temporada pot significar important.
Ara toca descansar, passar bones festes i cap d'any, per després centrar-se en un altre partit directe el dia 13 de gener contra en Centro Europeo Tecnofutbol.