Un Sants de menys a més s’emporta els tres punts a les acaballes del partit

Data: 12/09/2019 10:33

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Un gol de Josele cinc minuts abans del final dona la victòria als de Lossio per 1 a 0

Els Sants s’ha imposat per la mínima en la tercera jornada de Tercera Divisió al Manresa. Els de Lossio han tingut poques arribades clares en el primer temps, mentre que en el segon han canviat el guió i han trepitjat amb més perill l’àrea rival. Josele ha donat els tres punts al Sants quan faltaven cinc minuts per al final.
El Sants no inquieta la porteria rival

Els dos conjunts s’han mostrat imprecisos a l’inici del partit. El domini durant la primera meitat ha estat manresà i ha pogut avançar-se en el marcador amb una rematada de Dani Ruiz, que ha picat al pal després d’una bona jugada visitant per banda esquerra. Just abans del descans, el Sants ha tingut la primera ocasió clara però l’àrbitre havia anul·lat la jugada per fora de joc de Fran. El Manresa ha respost ràpid a aquesta primera jugada de perill santsenca i una conducció i rematada de David Sánchez ha estat a punt de significar el primer gol del partit.
Canvi de guió

El Sants ha canviat el guió en els darrers 45 minuts i ha trepitjat àrea rival amb més perill que en tota la primera part. Guillermo ha rematat amb el cap de forma defectuosa dins l’àrea petita una centrada de Fran. Els de Lossio han intentat sorprendre la defensa visitant amb passades llargues a l’espai i precisament d’aquesta manera, el davanter centre local, Navarro, ha rematat massa creuat davant la porteria manresana. Una errada defensiva visitant, que ha aprofitat el santsenc Josele per fer l’únic gol del partit, ha decantat el matx a favor dels de Lossio cinc minuts abans del final.