Debut immillorable: el Sants goleja la Pobla de Mafumet

Data: 08/01/2020

Font: Línia Sants

Autor: Pau Arriaga

Un regal de Reis anticipat i la millor manera imaginable de començar el 2020. El Sants de Tito Lossio va golejar la Pobla de Mafumet (4-0) diumenge passat a l'Energia en un dels millors partits de la temporada i va aconseguir el primer triomf per quatre gols en gairebé tres anys (l'últim es remuntava al maig del 2017 contra el Ripollet).

Guille Hernández va trencar el 0-0 inicial quan faltava poc més d'un minut per al descans, tot i que la tranquil·litat no arribaria fins al 60, amb un gol de Fabre. Marcus, al 83, i Juli Berenguer, al temps afegit, van acabar d'arrodonir el pòquer de gols i posteriorment els blanc-i-verds van poder celebrar el primer triomf de l'any amb l'afició.

Aquests tres punts, combinats amb l'empat del San Cristóbal a Vilassar, fan que els de l'Energia tinguin un marge de dos punts sobre els de Terrassa, el primer dels dos equips que perdrien la categoria. L'altre, l'Igualada, ja és a dues victòries de distància. Per sobre, en canvi, el Sants té el Castelldefels i el Santfeliuenc a cinc punts (els dos en sumen 23) i el Manresa, el Peralada i el Banyoles amb 24.

L'equip de Lossio afrontarà dues sortides en els dos primers partits de la segona volta; la primera, aquest dissabte, portarà el Sants a Igualada, mentre que diumenge de la setmana que ve l'equip viatjarà a Peralada.