Un árbitro en cada medio tiempo, leña en el segundo con expulsión, y tan solo regular la calidad del juego

Competició:Tercera división. Grup 5. Temporada 1932/1933

Data: 06/01/1933

F.C. Badalona: Florenza, Daniel, Martín, Espuny, Gimeno, Mauricio, Ramentol, Garriga, Forgas, Josa i Betancourt.

U.S. Sans: Iborra, Villacampa, Torredeflot, Vela, Burgueto, Bertoll, Llobera, León, Escolá R., Erra, Escolá J. i Gironés.

Gols: 1-0, Garriga (primera part); 1-1, Escolá R (primera part), 2-1 Garriga (p.) (segona part); 3-1 Forgas (segona part).

Arbitre: Coll i Sauri.

Inicidències: Indisposició de l'àrbitre Coll a la mitja part i es substituït per mutu acord dels equips pel jutge de banda Sauri. Aquest segon va ser agredit, es va suspendre el partit uns minuts i la Guardia Civil va tindre que intervindre. Una segona suspensió quan Bertoll va agredir de nou l'arbitre despres d'una jugada santsenca polèmica i que va significar la seva expulsió.