U.E. de Sants 2 - F.C.Santfeliuenc 3 -Jorn. 10 Temp. 2012/2013

Data: 13/11/2012 10:01

Autor: Marc García

Segona derrota consecutiva de l'equip aquest cop envoltada per polèmica en les decisions arbitrals encapçalades pel el Sr. Carlos López Buendia, qüestionat ja en d'altres ocasions i que sens dubte marcarien de nou el transcurs del partit.
I això que l'equip de nou començaria de la millor manera possible encarrilant el partit des del primer minut amb un autèntic golàs de Marc Franco (Peque) amb un xut des de la llarga distància que entraria per tota l'escaira. I més, quan al minut 4, Cristian Fabregat provocaria un clar penal per línia de fons. El mateix jugador que exercia com a capità assumirà la responsabilitat però trobant-se aquest cop amb el travesser impedint que l'equip es posés amb un més que còmode 2-0.
Per tant, això permetrà al conjunt rival a reaccionar i entonant-se mica en mica amb el pas dels minuts, complicant les coses cada vegada més als locals. Els visitants arriscaran sobretot pressionant a la zona defensiva santsenca i això provocarà l'errada de Mario que cometrà penal agafant i desequilibrant lleument per la samarreta al davanter. L'àrbitre considerarà que el defensor evitava una acció manifesta de gol, i per tant, l'expulsarà, deixant al Sants amb un home menys a la mitja hora de partit. Bolaños serà l'encarregat de posar l'empat al marcador.
Pel Sants serà un cop dur, com sempre que passen aquests tipus d'accions, així que no li quedarà un altre que replegar-se i intentar aguantar fins el descans aprofitant alguna acció que es presentés. I així va ser just a sobre del xiulet final de la primera meitat. Una falta treta per Pipo Sola, serà rematada per Dani Texeira al fons de la xarxa aconseguint el 2-1.
Però la represa no començarà gens bé per l'equip. Unes mans d'Escudero a dins de l'àrea suposarà penal i targeta groga. Bolaños novament, no fallarà i situarà l'empat en el marcador.
El partit fins el moment i durant tot el mateix, estarà marcat per les continues protestes visitants, tant dels jugadors com de la banqueta i seguidors, que suposaran continues interrupcions en el joc, advertències, targetes, i tot tipus de tensions que fes que de joc en actiu i amb fluïdesa es veiés més aviat poc.
Entre d'altres decisions arbitrals durant la segona poc o molt discutibles, les forces s'anivellaran a dins del terreny de joc, però destaquem amb el 2-2 un gol anul·lat al Sants a càrrec d'en Gery, després de la destacada jugada de Peque per línia de fons, realitzant la passada de la mort, però que el col·legiat indicarà a instàncies de l'assistent que la pilota sortiria per la mateixa línia i que a més suposarà la targeta groga al primer per les queixes realitzades.
Del que podia haver estat el 3-2 passarem a falta de deu minuts al 2-3 després d'una genial passada de Gabri per Josele que definirà per baix al primer toc.
Poc després, una jugada individual de Peque suposarà una ensopegada del mateix amb un defensor a dins de l'àrea gran, on a criteri de l'àrbitre i amb opció d'anivellar les coses en penes màximes, indicarà lliure indirecte per simular la caiguda del jugador local, i a més suposant la segona targeta del jugador i per tant quedar-se amb 9 jugadors al camp.
Amb tot això, el Sants ho intentarà amb un home menys, però serà ineficient.
A més en un temps de descompte de 5 minuts, i amb un parell d'interrupcions durant el mateix i amb totes les interrupcions durant la segona, només se n'afegirà 4.
A l'espera doncs de que l'equip pugui centrar-se després d'aquest tens partit ja que la propera sortida és el llarg i complicat desplaçament al camp de l'Ascó, i a més líder del grup.