SANTFELIUENC FC 3 (Peque, pròpia porta, 38'; Sascha, 44'i Sascha, 88') - UE SANTS 2 (Cano, 1'i Acosta, 36')
Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 275 espectadors
Àrbitre: Sergi Rigau García (Delegació de Girona)
Temperatura: 21 graus i cel amb sol i núvols

Quina emoció!!! Quina agonia!!! Quins nervis!!! Quin patiment!!! El Santfeliuenc - Sants va tenir tots els graus d'emoció imaginables. Com en una pel·lícula de Sir Alfred Hitchcock tota la polifania del suspens es va convocar a Les Grases. Al minut 88 el senyor Sascha va fer el gol salvador que servia per capgirar un 0 a 2 i posar un 3 a 2 que valen tres punts d'or. El davanter fitxat aquesta temporada de la Gimnàstica Iberiana no decep i de mica en mica s'està convertint en el nou ídol de l'afició. El Santfe ja té el davanter centre trencador que buscava. Tot un predador de l'àrea que amb l'ajut de Javi Pozo, Quiles, Iván Fuentes o Álex Burch promet emocions d'alt voltatge.
El partit va tenir aquest desenllaç gairebé providencial del senyor Sascha, que ara tots coneixem i celebrem, però certament el Santfeliuenc va patir moltíssim. El Sants va colpejar al primer minut aconseguint Cano estrenar el marcador. I les coses es posaven encara més cantelludes quan al minut 37 Dani Acosta va aprofitar una badada poc habitual d'Iñaki per superar un Albert Duran agafat a contrapeu que a més va tenir la desgràcia de relliscar. I és que de fet el Santfeliuenc durant la primera mitja hora mai no va aparèixer i sort que Duran va treure un parell de pilotes que feien mala pinta. Sortosament el nostre equip va tenir poder de reacció i del no res va començar a albirar la possibilitat d'esmenar un matí amb horitzó tèrbol. Dani Texeira un minut més tard del segon gol barceloní va fer una gran acció per banda esquerra que va acabar amb una rematada potent que va aturar el porter visitant, però la pilota es va estavellar al jugador del Sants Peque, per acabar a la xarxa. El Santfe va pressionar molt i esperonat pel gol al minut 44 un sensacional i ajustat cop de cap de Sascha acentrada de Dani Texeira posava les taules i esmenava abans de descans el desastrós inici. Un gran premi per a un primer temps per a l'oblit.
El segon acte va ser presidit per l'equilibri. El Sants va mirar d'aixecar el cap després d'haver malbaratat una renda privilegiada. El Santfeliuenc no va saber fer-se fort al mig del camp i els vistants van arribar amb massa facilitat inclosos dos gols anul·lats per fora de joc que van aixecar no poques protestes. Al minut 80 una mà prodigiosa d'Albert Duran va salvar dos punts a rematada de cap del desafortunat Peque. I al minut 88 una jugada per banda dreta de Dani Sánchez no la va poder rematar Javi Pozo però sí Sascha, que va afusellar a la xarxa sobre la campana per donar tres punts i una alegria enorme a l'afició, que va poder marxar a dinar amb un somriure dibuixat de fit a fit a la cara.

Santfeliuenc FC: Albert Duran, Cristian, Alberto, Joserra, Iñaki, Jacobo, Arcos (Dani Sánchez, 76’), Diego, Sascha, Dani Texeira (Javi Pozo, 68’) i Edgar (Quiles, 68’).
UE Sants: Carulla, Manu, Uri, Rueda, Óscar, Ivi, Fran, Acosta (Marcos González, 66’), Peque, Marcos Forzinetti (Hamza, 85’) i Cano.

Gols: 0 – 1, Cano, 1’; 0 – 2, Acosta, 36’; 1 – 2, Peque, pròpia porta, 38’; 2 – 2, Sascha, 44’; 3 – 2, Sascha, 88’.
Àrbitre: Rigau García, la seva actuació va ser molt protestada pels jugadors visitants. Targeta groga als santfeliuencs Edgar, Jacobo, Joserra i Dani Sánchez; i als visitants Uri, Óscar i Fran.

Quadern de notes:
- Tota l'emoció del futbol concentrada en noranta minuts. Caldrà demanar al nostre equip que preservi la salut cardivascular de l'afició. Sortosament el gol de Sascha va acabar amb el patiment i ens va donar la primera alegria a Les Grases. I n'esperem moltes més perquè el Santfe està de moda.

- Ens va agradar el retorn de Quiles. El magnífic futbolista no jugava en partit oficial des del 16 de maig. La seva claredat d'idees va desencallar el mig del camp blanc-i-blau i de les seves cames van sortir boniques accions.
- No podem començar els partits a Les Grases amb tants dubtes.
- El Sants va navegar molt i a estones bé per acabar ofegant-se. L'equip barceloní no va decidir quan tenia el partit a la mà i el segon gol anul·lat és dubtós.