CRÒNICA: SANFELIUENC F.C. 1 - U.E. DE SANTS 0 (15-2-09)

Font: Blog U.E. Sants

Autor: U.E. Sants

Jordi Gil postpartit
Derrota amb un rival directe

El partit de la jornada 21, a domicili contra el Santfeliuenc, era un dels més importants del conjunt santsenc. Arribaven els dos equips amb una diferència d'un punt a la taula, i la victòria podia servir al Sants per tornar a la tercera posició. No va ser possible, tot i que la imatge donada per l'equip va ser molt bona.

El partit va estar molt igualat, amb alternança d'un tímid domini d'un equip sobre l'altre durant tot l'enfrontament. Tots dos equips van tenir moltes opcions, i l'actuació dels porters va ser molt destacable. Semblava que qui aconseguís marcar primer tindria totes les de guanyar, i així va ser.

Al minut 1 de la segona part, en la primera opció, en un servei de cantonada, el Santfeliuenc va col·locar l´1 a 0 al marcador. L'equip de Pep Margui no es va conformar, i va lluitar per un gol que finalment no va arribar. El que més va perjudicar el conjunt de la U.E. de Sants va ser que, durant els darrers 20 minuts de partit, la pilota va estar quasi més aturada que en joc, cosa que sens dubte afavoria els locals, que veien avançar els minuts i com s'allunyaven fins a 4 punts de l'equip santsenc en la classificació.

Ja en el darrer tram del partit, decidit per una qüestió d'efectivitat de cara a porteria, el segon entrenador del Sants i un dels jugadors de la banqueta, Nabil, van ser expulsats, com també el lateral dret de l'equip, Moyano. Ara s'acosta un partit ajornat davant el Roquetenc, (corresponent a la 14ª.jornada - 14 desembre 08) , que hauria de servir al Sants per redimir-se i per recuperar la dinàmica guanyadora amb que s'havia iniciat la segona volta