La Grama castiga la manca de punteria del Sants

Data: 26/11/2020 21:20

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Els gols d'Óscar Muñoz i Juan Carlos a pilota aturada deixen els santsencs sense puntuar tot i fer un bon partit

Dijous, 26 de Novembre del 2020, a les 21.20

No hi ha manera. El Sants no aconsegueix la primera victòria de la temporada tot i gaudir d'ocasions. A Can Peixauet, dos gols a pilota aturada han estat suficient per deixar els de Tito Lossio sense puntuar i encadenar la segona derrota després de la de Cerdanyola. La manca de punteria és el taló d'Aquil·les d'un equip que genera i proposa.
Pros i contres de la pressió alta

Els santsencs només han trigat un parell de minuts a fer seu el control de la pilota. El 4-2-3-1 de Tito Lossio aposta pel joc ràpid i la pressió alta. Això, ben executat permet recuperacions molt a prop de l'àrea contrària com la de Michu al minut quatre. El seu xut, però, l'ha refusat el porter dels colomencs. El problema de la pressió alta és que, si et superen la primera línia, troben molts espais i la Grama els ha trobat al quart d'hora. La rematada de cap d'Adil era perfecta, però Oriol ha volat per evitar l'1 a 0 amb una aturada increïble. El matx s'ha igualat i tots dos conjunts han tingut aproximacions però sense encert en l'última passada.

La pilota aturada, clau

A la mitja hora, Cala ha llepat l'escaire amb una falta directa. La resposta de la Grama ha estat contundent i també a pilota aturada. Una falta lateral ha volat fins al segon pal i allà, el més gran, Óscar Muñoz, ha saltat més que ningú. Minut 37, 1 a 0 i el Sants, a remar novament. I ho han fet. Han remat amb insistència però novament sense l'espurna del gol. Markus, abans del descans l'ha tingut a tocar però li ha mancat punteria.

Mateix guió, mateix resultat

La Grama ha reclamat penal per mans només iniciar-se una segona meitat en la qual els locals han sortit amb més empenta. De mica en mica, els santsencs han tornat a trobar-li el pols al partit, però han seguit patint a pilota aturada. De fet, una nova falta lateral ha acabat amb el 2 a 0 de Juan Carlos, que ha resolt a la mitja volta un embolic dins l'àrea petita. Quedaven més de 20 minuts i el Sants ha remat i remat, però sense gol és impossible guanyar els partits. Diumenge tindran una nova oportunitat de sumar la primera victòria amb la visita del Figueres.