Ple de victòries a Fontetes

Data: 22/11/2020

Font: Cerdanyola FC

Cerdanyola FC 2 - 0 UE Sants

El Cerdanyola segueix imbatut una setmana més gràcies a la victòria per 2-0 davant el Sants, la tercera consecutiva a Fontetes.

En el tram inicial s'ha vist un joc intens i força travat, amb alguns minuts de tempteig. Tot i això, la primera ocasió no s'ha fet esperar, seria obra d'Elhadji que rematava amb el cap una centrada de Marc des de banda dreta, blocada per Oriol. Més clara la tenia Alberto, en el 22', quan engaltava un xut des de l'interior de l'àrea que sortia fregant el pal. Cala posava la rèplica amb una canonada des de la distància que anava fora. En els últims minuts de la primera part, els de Toni Carrillo han buscat el gol amb més insistència. Dani Martí, amb cop de cap que s'ha perdut per sobre del travesser, i Elhadji amb una rematada que aturava Oriol a la sortida d'un córner, posaven les ocasions. Amb el marcador inicial hem arribat al descans.

La represa ha començat amb l'entrada de Servetti i Pitu pel Cerdanyola, un Pitu que en 67', transformava a la perfecció una pena màxima per posar per davant als vallesans. El conjunt barceloní ha reaccionat tímidament al gol local amb un xut de Markus que atrapava amb seguretat Manu Martín. Tot i l'avantatge en l'electrònic, els verds han seguit buscant el gol. Servetti ho intentava des de la distància amb un tir que blocava el porter visitant. Fins que en el 86', una centrada de Pitu, la rematava amb el cap un Javi Lòpez, que sentenciava el matx amb la cinquena diana aquesta temporada. Al final, un 2-0 que manté el Cerdanyola en els llocs capdavanters de la classificació amb 11 punts.
El Cerdanyola visitarà el camp de l'Horta diumenge vinent, 29 de novembre.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben, Javi López, Marc (Servetti, 46'), Kevin (Pitu, 46'), Jony (Edwin, 59'), Elhadji, Alberto i Nils Puchades (Hamza, 83')
UE Sants: Oriol, Rubi (Domingo, 82'), Cura, Guillermo, Miguel, Carlos (Juli, 11'), Eric, Abdul, Hervías (Michu, 74'), Calai Gabaldón
Gols: 1-0 Pitu, 67'; 2-0 Javi López, 86'
Àrbitre: Sánchez Rico ha amonestat a Ruben, Edwin i Pitu pels locals i Juli pels visitants.